Hvordan lage et nytt bilde, se gammelt ut med Adobe Photoshop

 

1.

Det første trinnet er å fjerne fargen fra bildet. Åpne bildet ditt i Adobe Photoshop og velg BILDE / JUSTER / DESATURER. Dette fjerner all farge fra bildet. Du kan også oppnå det samme resultatet ved å velge IMAGE / MODE / GRAYSCALE for å kaste bort fargedataene.

2.

En del av problemet med dette bildet er at det er for mye bortkastet plass i forgrunnen. Bruk MARQUUE-verktøyet til å velge delen av bildet du vil ha, og velg deretter BILDE / CROP for å beskjære. Bare bildedelen som er valgt med Marque-verktøyet, forblir.

3.

Bildet er nå i svart og hvitt og beskåret riktig. Men det ser ikke ut som 'gammelt'. For å gjøre det som et gammelt fotografi, legger vi først støv og riper. Velg FILTERS / STØY / DUST u0026 SCRATCHES for å åpne filterets kontrollpanel.

p> 4.

Bruk PLUS og MINUS kontrollene for å se bildet i full ramme og i detalj. Du vil også se endringene i bildet når du justerer skyvekontrollene. Bruk både RADIUS og THRESHOLD kontrollene for å manipulere effekten til du får bildet slik du vil. Klikk deretter OK.

5.

Gamle fotografier viser noe korn. Kornet kommer fra klumpen av sølv Halide krystaller under utviklingen. Høyhastighetsfilmer viser mer korn og langsommere hastighetsfiltre viser mindre korn. Velg FILTERS / NOISE / ADD NOISE for å legge korn til bildet ditt. Bruk glidebryterne til du får bildet slik du vil ha det, og klikk deretter OK.

Det siste bildet ser ut som et gammelt fotografi. Bare bilene og det store LG-tegnet gir bort det faktum at det virkelig er et aktuelt bilde. s gir et poeng av interesse for bildet og gjør seeren se lenger ut på bildet.

Tips og advarsler

  • Ikke legg for mye bråk; Det vil gjøre bildet ditt uvirkelig.
  • Ikke legg til for mange riper, det vil gjøre bildet ditt forvrengt.
  • Bruk alltid en kopi av bildet ditt for å opprettholde bildet ditt arkiv.
  • Noen ganger kan du ha et bilde som er ok, men synes å mangle noe. Dette bildet av Times Square i New York er ikke et veldig dramatisk bilde, men ved å gjøre det som et gammelt fotografi, tar det et nytt liv og blir et bedre bilde. Det er enkelt å gjøre denne typen transformasjon i Adobe Photoshop.