Slik holder du en kollasjert visuell bok

 

1.

Ta ditt magasin og finn ting du er instinktivt tiltrukket av visuelt. Det bør ikke være noe rim eller grunn med hvorfor du er tiltrukket av noe. Det kan være like tydelig som en lys gul tusenfryd, eller så tilfeldig som et avsnitt i et bestemt skrift. Kutt den ut og lim den eller lim den til din første side. Det trenger ikke å være i noen rekkefølge, du kan tilfeldigvis sette den på siden. Gå med din første tanke på hvor den skal gå. Gjenta dette trinnet til du har fylt siden.

2.

Gå ut i ditt miljø og se på det som en rent visuell ting. Hvis du ser noe som inspirerer deg, plukk det opp og lagre det for boken din. Dette kan være et tannkjøttpakke eller en eiendomsannonse. Det kan være noe. Ikke samle det hvis du ikke er tiltrukket av det, bare hvis det fanger øyet. Hvis du ser noe som fanger øyet ditt, kan du ikke plukke opp og legge i lommen, som et tegnebrett eller en veggtekstur, eller noen graffiti på et skilt, dette er på tide å piske ut digitalkameraet ditt. Ta bildet og lagre det for å skrive ut senere.

3.

Skriv ut alle bildene du tok i miljøet ditt, klipp dem ut. Sett dem med tingene du plukket opp. Åpne din første side igjen og ta en titt på det. Deretter går du videre til neste side, og lim og båndene dine på samme måte som du gjorde den første siden - instinktivt, uten spørsmål, uten begrunnelse. Fyll så mange sider som du har ting.

4.

Gjenta alle disse trinnene så mye du vil. Du vil ende opp med mange bøker for å se tilbake når du trenger en ide, eller du trenger en visuell referanse som du kan skanne. Disse er som collager som er opprettet fra ditt underbevissthet fordi de er skapt gjennom instinkt i stedet for av logikk og grunn. Det er et godt verktøy å ha når du går gjennom en kreativ blokk.

Tips og advarsler

  • Ikke tenk for hardt. Bare la det skje.
  • Ikke unngå å sette inn ting fordi du tror de ikke er betydelige nok. Det faktum at du vurderte dem betyr at de må legges til.
  • Gjør Lag objektene. Hvis du tror at en utklipp ville se bedre ut på en annen, gjør du det!
  • Stol på dine visuelle instinkter. Dette er den eneste måten boka kan nå sitt fulle potensiale.
  • Denne artikkelen vil vise deg hvordan du oppretter en collaged visuell referanse bok. Hovedsakelig for visuell kunstner, vil denne boken hjelpe til å finne inspirasjon, og bruke referanser til biter. Dette vil også være nyttig for forfattere og musikere, da det samme grunnleggende prinsippet er å holde en bok for å inspirere kreativitet.