Slik setter du inn en ringinnstilling

 

1.

Plukk ut ringinnstillingen og steinen du vil sette inn. Sørg for at innstillingen passer til steinen nøyaktig for enklere innstilling.

2.

Hvis du ikke er komfortabel med å holde innstillingen i hånden, må du sette innstillingen i klemmen for stabilitet. Still opp steinen med innstillingen. Pass på at steinen vender opp og justert i retningen du vil se den når den er slitt.

3.

Skyv steinen forsiktig inn i innstillingen. Hvis du er tettsittende, bruk tangen til å presse tingene tilbake litt jevnt på hver stolpe for å imøtekomme steinen.

4. Bruk puttpuseren til å påføre trykk på hver vinkel mot stein. Begynn med en spiss og flytt deretter til spissen over fra den første og gjenta deretter til den neste over og deretter til den ene fra den ene til alle spissene er trykket på plass.

5. Bruk tannbrenneren til å presse tappene videre på plass på steinen. Deretter rund av kantens kant for å sikre at det ikke er noen skarpe kanter eller mellomrom som er utsatt.

6.

Undersøk innstillingen for å sikre at steinen er på plass riktig uten noen mellomrom som viser. Hvis noen ledig plass viser eller hvis steinen fortsatt er løs, gjenta trinn 4 og 5.

Tips og advarsler

  • Steder å handle for innstillinger og steiner : ebay, jamminggems.com eller gemhut.com
  • Selv en uerfaren person kan sette en ringinnstilling med de riktige verktøyene og tålmodigheten og ha et vakkert stykke smykker etterpå for å vise det.