Hvordan kjøpe utendørs kunst

 

1.

Sjekk sikkerheten til nabolaget ditt før du spenderer mye på en fin utendørs kunst. Sett ut noe lunefullt og billig for en måned, og hvis den ikke blir stjålet, kan du føle deg mer komfortabel med å oppgradere.

2.

Tenk på hvem du vil se kunsten. Hvis det er noe som gjør at du føler deg god til å se på, kan du kanskje plassere den ut av et vindu eller av en veranda der du sitter. Hvis det skal vise, finn et sted på bakgården din.

3.

Finn ut av kunstneren eller stedet hvor du kjøper din kunst hvis brikken er vanntett. Også spør hvordan det vil bli. Noen utendørs kunst er laget for å til slutt ha en patina på overflaten, mens andre stykker kanskje bare trenger ny maling av og til. Cement er det beste mediumet for lang slitasje.

4.

Se etter originale biter på utendørs kunstfestivaler. Mange av utendørsbitene har nå bevegelige deler som beveger seg med vinden. Du kan også møte kunstneren og spørre om sammensetningen av brikkene.

5.

Vurder et tema og vær på utkikk etter å legge til i samlingen din. Utendørs gårdskunst kan være en morsom og interessant samling å starte. Du kan vurdere fairies, vindmøller, birdhouses eller et annet lignende tema.

6.

Snakk med en nabo eller en venn hvis du finner deg selv nærliggende på klebrig. Få noen til å fortelle deg når og hvis du krysser linjen. Også, finn ut om din lokale nabolagsforening har noen regler om utendørs innredning for bakgården din.

Vakker kunst er ikke bare for inne i ditt hjem. Utendørs kunst, noen ganger kalt hage kunst, er en fin måte å forbedre en hage, lyse opp en vegg / gjerde, eller ta øynene til gårdsplassens hjørner. Mens de fleste ikke gjør kunst ute, kan kostnaden for utendørs kunst bli kostbar. Original kunstverk er alltid dyrere enn fabrikkskunst, men kan være verdt innsatsen.