Hvordan lage tåkemaskin

 

1. Legg den stående 'T' -kontakten oppe på midten av plastbøtten og bruk en markør for å tegne en sirkel på lokket på kontakten.

p> 2.

Bor et hull gjennom midten av sirkelen du nettopp har tegnet. Hvis du har litt størrelsen på sirkelen så mye jo bedre. Hvis ikke, bor et pilothull og bruk en X-acto kniv til å kutte forsiktig rundt innsiden av sirkelen.

3.

Sett inn basen av 'T' i hullet og bruk deretter tape for å sikre 'T' på skuffens lokk.

4.

Plasser tørr isen på en flat, hard overflate mens du bruker hansker. Dekk det med en klut. Bruk hammeren til å bryte tørrisen inn i biter mindre enn størrelsen på din håndflate. Pass på at du ikke berører tørrisen med din blanke hud.

5.

Fyll bøtte om to-tråder med varmt vann fra springen eller vann som er oppvarmet på en komfyr .

6.

Slip flere biter av tøris i varmt vann og legg toppen på bøtte. Innen et minutt eller så, må tåke begynne å hælde ut av 'T' på toppen av bøtte. Legg bøtta slik at tåken strømmer der du vil ha det.

Tips og advarsler

  • Legg til flere tørisbiter når tåken begynner å tynne, legg til flere varmtvann.Du ikke plukke bøtta opp med 'T' på toppen.
  • Ikke la tøris komme i kontakt med bar hud. Ikke spis tørr is.Dry is tåke kan være dødelig til liten dyr som det kan forflytte oksygen, spesielt i et lukket område.
  • En profesjonell tåkemaskin pumper glykol og vann gjennom et oppvarmet kammer som fordamper blandingen, og danner en tåke som deretter pumpes ut av maskinen. Disse maskinene fungerer svært bra, men de er kostbare. Et billig alternativ er å produsere tåke ved hjelp av varmt vann og tøris. Selv om det ikke er så effektivt som en profesjonell tåkemaskin, kan tørrfog være ekstremt effektiv for mange Halloween-scener eller til og med for amatørfilmer, og kostnaden for en tørrfogemaskin er innenfor nesten alle budsjettene.