Hvordan male Keramikk

 

1.

Velg det keramiske stykket du vil male. Du kan bruke en som du har laget og avfyrt deg selv, eller du kan kjøpe en umalet keramikk.

2.

Skyll keramikken under kaldt vann for å fjerne støv som kan påvirke maling. Tillat å lufttørke i tre minutter. Hvis du tørker den med en klut, kan du legge lint på den. Du kan begynne å male selv om det føles fuktig.

3.

Tegn designet du vil male på keramikken din ved hjelp av blyant. Pennemerkene forsvinner etter at keramikken har blitt sparket i en ovn. Du vil oppleve færre feil hvis du har designet tegnet på før du begynner å male.

4.

Kjøp en maling som er designet for keramikk, slik at du får lang levetid kvalitet maling jobb. Hvis ditt keramiske stykke skal plasseres utendørs, bruk maling for utendørs keramikk for å hindre fading.

5.

Lakk keramikken med en underglass. Lad underglasset tørke før du maler din keramikk i ønsket farge, hvis du vil ha et ugjennomsiktig utseende, bruk tre strøk av maling.

Brann din keramikk i en ovn til gi det et glassert utseende. Hvis du ikke eier din egen ovn, kan du ta det keramiske stykket til en keramikkbutikk, og de vil brenne det for deg.

Maleri keramikk er en utmerket hobby å ha. Du kan la fantasien løpe vilt og male dem, men du vil. Keramikk gjør flotte dekorative brikker i hjemmet ditt eller kontoret, og når du male dem selv, kan du sikre at de passer med temaet du skal.