Hvordan tegne Martin Luther King Jr.

 

1.

Finn og sammenlign flere gode bildehenvisninger online. Hvis du ikke allerede er god til å tegne portretter, kopier en rekke av dem til datamaskinen din og skriv ut dem eller kopier dem på biblioteket med flere bilder. Undersøk disse bildene i detalj, prøv å finne høyoppløselige bilder for å jobbe fra. kan ikke kopiere noen av dem nøyaktig uten å krenke opphavsretten, så kunsten å lovlig tegne fra referanser er å endre referansen. Kombinere flere referanser er en god måte å oppnå dette på. Se etter et godt ansiktsfoto med et uttrykk som ikke er så vanskelig å tegne.

La oss starte med grunnleggende hodeform. Sammenlign bildene dine av Dr. King med disse hodestrukturene, hvis du bruker denne artikkelen til å gjøre portretter av andre kjendiser, vil noen av dem passe dem bedre. Funksjoner er skissert for plassering, og på Dr. Kings hodeform har jeg lagt til overskje - med det ser det nesten ut som en tegneserie av ham allerede.

2.

Det neste trinnet er å blokkere i skissen din lett. Forstørre Dr. Kings hodeform på et annet tegnepapir, slik at det tar opp ca 2/3 av papiret. Legg toppen av hodet litt fra kanten, en halv tomme hvis det er en liten skissebok, minst en hel tomme eller to hvis det er en større skissebok.

Det er en naturlig tendens for kunstnere å flate toppene på hodene på tegninger, hoppe over pannen, for å gjøre øynene større enn de andre funksjonene og munner som er større eller mindre enn de andre funksjonene, og minimerer neser eller gjør dem for store. Noen av dette er instinkt vi må overvinne for å lære å tegne realistisk. Folk reagerer følelsesmessig mot øyne og munn for sosiale tegn, selv babyer reagerer på øyet flekker og en munnlinje. Men panne utløser ikke dette instinktet, så til noen lærer realisme, penner, nese og kinn, forsvinner noen ganger i forhold til de kraftige følelsesmessige egenskapene til øyne, øyenbryn og munn.

Få Nøyaktigheten er viktig for anerkjennelse. Det kan bidra til å bruke en linjal og måle bildereferansen av en liten enhet, som åttende av en tomme, og skala den opp med merketegn på papiret ved å markere det samme antall store enheter, som halv tommer eller tommer. Mitt foto av Dr. King er et hår over 6/8 ' høy og 4/8 ' bred, så jeg skal skissere hodet hans 3 1/8 'høyt (seks halvtimme og smidge blir en åttende av en tomme) og 2' bred (fire halve inches bred).

Tick-merkene er litt enklere enn å bruke gridmetoden til å skalere og overføre en referanse til siden, også de tillater litt mer kreativitet i endring av uttrykk enn nøyaktig å følge bildet. Jeg bruker kryssmerker øverst og bunnen av ansiktet, i hjørnene av munnen, i midten og på siden av nesen, og på innsiden og utsiden av øynene. Jeg måler fra de samme punktene på ansiktet, vanligvis måling fra midten av toppen av hodet for å vite hvor langt ned for å plassere en funksjon og fra den ene siden til å plassere den horisontalt.

Denne illustrasjonen viser merkene mine i rødt blekk på sporpapir over en løs skisse av Dr. King gjort i blyant. Ikke merk deg med merkene i blekk, det er bare for å vise deg hvor jeg plasserer dem. Mine ekte kryss markerer forsvunnet under skissen som jeg jobbet dem i linjene. Vær oppmerksom mens du gjør dette til formen på hans funksjoner. Hans munn har linjer som møtes på sidene selv om det er litt åpent, og tennene hans viser, men ikke mye. Hans øyne skråner litt ned i hjørnene.

3.

Skisse litt i skissene til hans egenskaper som jeg har gjort her. Bruk en lys blyant først, med et H-serienummer, tegner lett, så når du får det riktig, mørk det med en HB (nr. 2 normal) blyant eller en myk B-blyant. F er fin og mellom HB og H, litt vanskeligere enn vanlige blyanter. B, 2B, 3B blir alle mørkere og mer smudgy jo høyere tallet. Jeg gjorde lyslinjene på den forrige skissen med en 4H-blyant, så de viste knapt, men jeg skygger denne skissen med en 6B blyant, slik at den lett blir sett på en skanning.

Først gjør du alle de mørkeste områdene, prøver å få dem til å være nøyaktige som mørke former, som kanten av øyet, øyets iris, øyenbrynene, bartene, kantene på ørene og håret, og deretter begynne å smette i de middels og lyse skyggene med fingrene for å spre grafittet. Når det blir for mørkt i et høydepunkt, form det med den knudde viskelæren ved å trykke og løfte eller slette helt til hvitt. Forbedre hodets form mens du går, og sammenligne hele tiden med bildereferansen .

Hvis du har munnen litt bredere eller smalere, kan den likevel ha likhet. Døm dette ved å se på de andre bildene. Eksempel viser i skyggen som runder ansiktet og gjør det tredimensjonalt . Dette er faktisk mye lettere på en svart person, fordi høydepunktene vil være veldig tydelige og når skyggelegging jeg s fortsetter over hele tegneområdet, vil hudtonen se rimelig nøyaktig ut.

Ta deg tid med dette stadiet. Se nøye på øynene i bilde referanser og sørg for å få øyeformen nøyaktig. Dette viser både identitet og uttrykk. Smør grundig og løft ut høydepunktene med din knudde viskelær eller pinne viskelær - med den hvite vinylpinne viskelæren kan du nesten trekke i sletting.

Sketch i dress lapels, slips og skjorte krage løst, lagre de fleste av detaljer og skygge for Dr. Kings ansikt. Spray med brukbar matfiksativ hvis du vil beholde og bruke denne versjonen, kan dette være det siste trinnet hvis du liker blyantskilt for din hensikt.

4.

Avhengig av hvordan du kommer til å bruke dette portretet, kan det hende du vil gjøre det med blekk i stedet for blyant. For flygeblad ser det ofte ut til å ha en blekkskisse med crosshatching, også for andre trykte formål. Det avhenger av oppløsningen til skriveren, men tverrfargede blekktegninger viser seg bedre på normale kopimaskiner selv i senere generasjoner når kopier kopieres.

Så la ble blekk dette portretet av Dr. Martin Luther King nå Bruk en penselpenn, hvor noen linjer er litt tykkere eller tynnere, avhengig av hvor hardt du trykker. Også ved å bruke en brun blekkpenn for å gjøre portrettet, kan det se ut som et gammelt bilde. Hvis du gjør en blekkversjon , kan du lage en lettere skisse for å starte, eller bare spore grunnlinjene og gjøre all din skygge i blekk.

Jeg skal spore og overføre, bildet for dette trinnet er en sporing av bare hovedlinjer i mitt tidligere blyantportrett av Dr. King. Fordi vi først trakk ham i blyant, vil det være lettere å finne og huske skyggeopplysningene for å tegne ham i krysshopping.

5 .

Hvis du vil overføre blyantene dine, skal du spore oversikten og legge den på baksiden av tegneplaten eller noe annet du ikke har lyst til å få merker o n. Ved hjelp av en stump myk blyant, er min en veldig myk 6B blyant, kryp over hver av linjene med en bredere linje. Dette er å sette grafitt på baksiden av sporing. Du kan også hoppe over dette ved å få overføringspapir og skyve det under sporing.

Tape sporingen på et nytt stykke tegnepapir rett opp for å overføre sporingen din og lage en lysskisse for blekkportretten . Gå forsiktig over hver linje med en skarp, hard blyant eller en ballpenn, og du vil overføre sporingen perfekt. Du kan bruke et tørket ut ballpunkt, en penn eller noe med et rimelig skarpt punkt for å overføre det, så lenge det er skarpt nok til å få tracing på papiret for blekkskriften.

6. Begynn med å skygge i alle de mørkeste områdene først, akkurat som vi gjorde med blyant tegning. De trenger ikke å være skyggefullt til sitt mørkeste nivå ennå, men å sette inn et lag med fin klekking der alle mørkene er vil hjelpe til med å fastslå at de er de mørkeste mørkene.

Blekk de spore linjene, og rengjør deretter blyanten av blekkskriveren din. Bruk blekkingen til å rette eventuelle feil eller riste linjer som skjedde i overføringsstadiet.

Slett alle blyantlinjer fra overført skisse. Hvis du glemte å blekke en linje, som siden av skjortekraven (jeg gjorde), vil dette fange det, og du kan sette den linjen inn ved å se tilbake på sporet for hvor den går. Vask hendene dine, bli kvitt den smudgy grafitten. Herfra bruker vi ren penning.

Hvis du har en tykkere pennelinje eller du ser ut som en linjetegning, kan du stoppe på dette stadiet og bruke det som det er. Flere av disse stadiene er tegneformene i seg selv. Fortsett, og vi vil ha en skyggelagt tverrfargede tegning, som i mange tiders avisillustrasjoner, sortartistene gjorde før kameraene ble oppfunnet.

7.

Mørk håret med små overlappende spiraler, rad etter rad av dem, til det blurser inn i en hårtekstur. Følg hårlinjen tett. Mørk mustasjen med flere lag av tverrfarging og korrigér formen hvis den er av. I hvert trinn holder jeg øye med min referanse og gjør små endringer i det jeg gjør for å komme nærmere likheten.

Gjør ett lag av klekking over alle skyggeområdene i ansiktet, enten det er lys eller mørkt. Flere lag vil bli lagt til senere. Denne versjonen er for lett å bruke, men med flere lag begynner det å bli dybde og realisme.

Skygg øynene med ett lag av klekking, og la det være i et lite 'fangst' på iris av til den ene siden (den høyre) og deretter trekke eleverne i øynene solidt, gå rundt fangstlampen. Øyehøydepunkter viser at øyet er skinnende og gjør at øynene kommer til liv i en tegning. Selv om de ikke er i referansen, Du kan legge dem til og gjøre tegningen ser mer livlig ut. De trekker også oppmerksomhet mot øynene i et portrett fordi de er den skarpeste kontrast mellom lys og mørk.

8.

Fortsett for å legge til skyggelegging med crosshatching. Bøy linjene for å foreslå avrundede former av funksjoner som defineres av skygger. Arbeid i mørkere skygger tyngre og lettere skygger forsiktig, en måte å gå lysere på er å gjøre linjene lenger fra hverandre. få de aller letteste områdene er å la hver buede linje spore ut i en stiplede linje som den nyanser i a blekt område.

Fortsett å forfinne formene på hver ansiktsskygge med suksessive, delikate lag av krysshalsing. Kontroller bildet og korrigér ved å mørkere resten hvis et område blir for mørkt. Skygge selv tennene i de store hjørnene hvor de er skygget av munnen, og ikke vær redd for å sløre et omriss ved å skygge, noe som gjør det ser mer realistisk ut. Skygge øynene med ett lag av tverrfarging, men legg et lysere område som om lyset reflekterer fra iris til høyre.

Crosshatch slipset gir det et høydepunkt for å gjøre det skinnere enn slipset i fotoredigeringen hadde han sannsynligvis forskjellige bånd ved forskjellige anledninger. Crosshatch drakten til kontrast med skjorten, men legg til noen skygger på skjortekraven, spesielt til venstre og under kragepunktene. Detaljene som fremdeles ser for lys ut og stopper når du er fornøyd med de endelige resultatene.

Redusere kunsten din vil gjøre den ser mer detaljert ut og skyggen blir mykere. Forstørrelsen vil gjøre linjene mer synlige, så hvis du jobber for å forstørre den til en plakat, må du forsøke å holde linjene jevne, parallelle og buede når det er mulig, for å følge formen på funksjonen du skygger. Ikke skisser inntaket eller noen høydepunkter i ansiktet, Bare la dem bli definert ved å ikke skygge på dem.

Tips og advarsler

  • Jo finere punktet pennen din har, jo mykere og finere blir skyggingen din på den tverrfargede blekkversjonen. Enten Sakura Pigma Micron-størrelsen .05 eller Prismacolor Premier Fineline Marker størrelse 005 har et veldig fint punkt som passer for å gjøre fint crosshatching. Hvis du må bruke en tyngre linje, som størrelsen 05 Prismacolor eller størrelse 1 eller 2 Pigma Micron, eller et ekstra fint punkt Sharpie, så gjør tegningen stor nok til at skyggen din ikke blir for grov.
  • < li> Gjør flere blyant tegninger og skisser før du velger det beste av dem til å gjøre din siste blekkversjon. Jo oftere du tegner den samme personen, til og med doodling, jo mer nøyaktig får du likheten og hans personlighet.
  • Prøv å fargelegge Dr. King ved å overdrive hans egenskaper, for å lære seg sine individuelle former og quirks. Deretter trekker du realistisk for den endelige versjonen.
  • Hvis du har problemer med skisseringstrinnene, kan du forstørre en fotoredigering og spore direkte fra den, men holde sporing veldig enkel og gjør all skygge for hånden til Hold uttrykket og detaljer opprinnelige.
  • Ikke ta opp sporen din fra tegningspapiret til du har løftet den og sjekket for å se at alle detaljer er tegnet. Det er mer arbeid å omplassere det hvis Du har ikke flyttet det.
  • Ikke bruk brukbart matfikseringsmiddel uten tilstrekkelig ventilasjon.
  • Ikke røyk eller brenn lys eller ha annen åpen flamme rundt der du bruker brukbar matfiksering eller noen spraymaling.
  • Hvis du setter sammen en flyger, en plakat, en læreplan eller en artikkel om Martin Luther King, Jr. for Martin Luther King Jr.-dagen, kan du trenge et opphavsrettsfritt bilde av denne berømte historiske figuren. Mens mange bilder er tilgjengelig på nettet og i bøker, tilhører opphavsretten til andre mennesker. Ved å lage ditt eget kunstverk, kan du gjenskape det, lage utskrifter, selge kopier for å finansiere hyllest og gjøre alt du liker med det for å opprettholde minnet om denne store mannen.