Slik endrer du et spillkort

 

Opprette et kunstkort fra et spillkort

1.

Lim det dekorative papiret på spillekortet med limpinnen. Klipp av papiret slik at 'den lille kanten strekker seg forbi kanten av kortet, så når den limes ned, kan den pakkes rundt på baksiden og skape en ren kant.

2.

< p> Legg til klistremerkeutsmykninger som passer til temaet som er valgt for kortet. For dette kortet ble tre reisemerket klistremerker valgt.

3.

Fjern kantene på kortet ved hjelp av en inkpad med brun bluss. Fortsett å tukke rundt kantene til ønsket mørke og dybde er oppnådd.

4.

Bruk eyelet setter, legg til et øye til hvert av kortene hjørner. Dette vil legge til en ekstra bit av dimensjon og pop.

Tips og advarsler

  • Bruk brads, i stedet for eyelets.
  • Legg til et tomt stykke papir, i stedet for et større klistremerke, for et sitat eller en annen interessant tekst.
  • Berør decoupage eller gelmedium til kantene over nødblekk og dryss med glitter eller glimmer.
  • Tillat litt tid før blekket tørker, slik at det ikke smelter eller smøres ut i områder som skal forbli rent.
  • Pass på at du brenner ned kortet på dekorativt papir (ved hjelp av kanten av den kappede limpinnen) for å være sikker på at den holder seg godt og for å trene noen luftbobler.
  • Oftere enn ikke, det er stashes of decks av spillekort her og der i hele hjemmet med ett eller flere manglende kort. Ikke la disse dekkene fortsette å gå tapt, glemte eller samle støv. Ikke kast dem heller! La oss lage noen kunst!