Hvordan forberede seg på Boy Scout Camp

 

1.

Registrer deg med dine måneder før sommerleiren. De fleste speidere deltar i Boy Scout Summer Camp som en hule. Registrering og betaling er forespurt på forhånd.

2.

Fyll ut alle leireformularene. Bekreft at Boy Scout-lederen har de utfylte skjemaene før du reiser til leiren. De fleste leirene krever registrering og medisinske skjemaer som skal fylles ut før sønnen din kan delta.

3.

Finn ut hva campingutstyr leveres, og hva du trenger for å sørge for din barn. I noen leirer er det allerede satt opp telt eller hytter for bruk, men ikke alle tilbyr denne bekvemmeligheten.

4.

Pakke for Boy Scout sommerleilighet ved hjelp av en sjekkliste fra leiren eller din Boy Scout-leder. Pak minimumsbeløpet som er nødvendig for dagene sønnen din er i leiren. Pak varmt og kjølig klær for å forberede temperaturendringer.

5.

Lag en sjekkliste over hva din Boy Scout ønsker å oppnå ved leiren. Dette kan være like enkelt som å få nye venner og lære å knytte en knute for å fullføre badgekravene.

6.

Se gjennom merit badge-aktivitetene som er tilgjengelige på leiren. Lag en liste over aktivitetene og merkene sønnen din vil motta. Se over alle Boy Scout Camp-informasjonen for å finne ut hvilke aktiviteter som har forutsetninger og deltakelsesavgifter.

Sende en gutteskyting til sommerleir bør være en morsom prosess. Etter riktig planlegging, pakking og forberedelse kan Boy Scout nyte leiren. Hjelp din speider å planlegge sitt eventyr og forberede ham på de morsomme utendørs opplevelsene på leiren.