Hvordan male på skifer

 

1.

Finn noen skifer å male på. Se etter skiferfliser på hjemmeforbedringsbutikker eller steinbrudd. Noen ganger kan du finne skifer på gamle forlatte hus. Men spør lov om å få skifer ikke på eiendommen din. Spør lokale murere som jobber med stein hvis de kjenner steder som vil selge skifer eller til og med gi bort brutte skiferfliser.

2.

Forbered overflaten på skifer. Først vasker du skifer med mild såpe og vann. Du kan bruke en mild rengjøringsmiddel hvis skifer har tappet på smuss. Bruk en svamp til å bli smurt på smuss av. La det tørke helt før du starter malingen.

3 Velg de rette malene og pensler. Akrylmaling fungerer best på skifer og gir de klareste resultatene. Bruk holdbare pensler. Kjøp forskjellige varianter av pensler avhengig av hva du maler på skifer.

4. Bruk et underlag for å hjelpe malingen til å holde seg til overflaten på skifer bedre. Bare lakk området du planlegger å jobbe med, med en nøytral farge som tan eller hvit. La det tørke. Når det er tørt, kan du begynne å male.

5.

Paint et hvilket som helst tema du liker. Mal nesten hva som helst på skifer som den eneste grensen er fantasien din. Du kan trenge en annen frakk. La det første frakket tørke. Skifer kan suge opp maling. Påfør et annet lag hvis fargen svimmer.

6.

Påfør det ferdige maleriet med en glasur for å beskytte det ferdige maleriet. Kjøp et tetningsmiddel på enhver håndverksbutikk eller hobbybutikk. Bruk et annet lag hvis det er nødvendig.

7. Bor et hull gjennom skifer for å legge til en lærledning for å henge opp det ferdige maleriet. Pass på at du bruker minst en 3/16 tommers murbore. Andre borekroner kan ødelegges eller vil ikke gå gjennom skifer.

Tips og advarsler

  • Bruk lys belysning for å hjelpe deg å male på skifer. < / li>
  • Se opp for skarpe kanter av skifer, spesielt ødelagt skifer.
  • Kunstnere bruker forskjellige ting for å skape sin kunst. Malere er ikke forskjellige. Mange malerier bruker tradisjonelle lerret, men noen prøver å male på mer kreative overflater. Her er hvordan du kan male på skifer.