Tutorial for Tegning Animal Pixel Art

 

1.

Åpne Microsoft Paint eller Apple Paintbrush på datamaskinen din. Åpne et bilde av dyret du vil tegne i programmet for å hjelpe deg med den generelle oversikten over pikselkunst. Gjør bildet større eller mindre ved å gå til 'Bilde' og deretter 'Attributter' og skrive inn størrelsen du vil ha den ferdige pixelkunsten til å være. Klikk på 'Vis', 'Zoom' og deretter 'Tilpasset' for å zoome inn på bildet.

2.

Velg svart som den primære fargen i fargepaletten din på toppen) og 'Blyant' -verktøyet fra verktøykassen. Legg ut de ytre kantene på dyret med svart og fjern eventuelle andre myke kanter utenfor omrisset med 'Eraser' -verktøyet.

3.

Klikk på fargepaletten og velg en farge for å begynne å fargelegge i dyret. Du kan også bruke 'Pick Color' -verktøyet (det ser ut som en eyedropper) og klikker på en eksisterende farge i dyrbildet for å bruke den. Bruk blyant eller 'Fyll med farge' -verktøyet til å fylle ut hele omrisset med fargen. Legg små detaljer som ansiktsegenskaper i takt.

4.

Dobbeltklikk på den første fargen i fargepaletten for å velge en tilpasset farge. Flytt pilen nedover fargeskalaen og velg en farge noen få nyanser mørkere. Skygge kantene på dyret på innsiden av omrisset for en mer tredimensjonal effekt. Tenk på hvor lyset vil treffe og skygge på motsatt side som lyset.

5.

Velg en lysere farge i fargepaletten for høydepunktene. Legg høydepunktsfargen med blyantverktøyet på de høye punktene hvor lyset vil skinne. Bruk en mørk kontrastfarge (mørkere enn skyggefarge) for å skissere ansiktsfunksjonene og andre små detaljer.

6.

Farge over den svarte oversikten med en farge noen få nyanser mørkere enn fargen du brukte til skygge for å gjøre omrisset mindre sterk. Lagre pikselkunstdyret når du er ferdig.

Tips og advarsler

  • Etter hvert trinn, zoome ut for å sjekke fremdriften og for å sikre at pikselet dyr ser bra ut i sin faktiske størrelse.
  • Lagre pixel art dyret ofte for å unngå å miste noen fremgang.
  • Hvis du liker utseendet på pikselkunst, kan du prøve å lage din egen hånd. Pixel art er en form for digital kunst som består av raske piksler og er vanligvis trukket en piksel (en firkant som lager bilder på en dataskjerm) om gangen. Resultatet er en tegning med skarpe linjer og levende farger. Siden pikselkunst kan ta på seg en lunefull og søt utseende, ville et dyr gjøre et godt emne for en pikseltrekking. Du kan til og med bruke de enkleste grafiske redigeringsprogrammene for å lage pikselkunst.