Hvordan tegne en gammel bil

 

Referanse, rammeverk og skisser

1.

Finn noen referansebilder av gamle biler. Disse bildene hjelper deg med å bestemme hvilken bil du vil tegne og vil hjelpe deg med å legge til nøyaktighet på bildene dine. Bruk Internett og magasiner for å finne dine referansebilder.

2.

Begynn med å bryte bilen ned i grunnleggende former. Firkanter og rektangler er åpenbare valg for bilens hovedkasse, mens sirkler fungerer godt for hjul, ratt og forlykter. Hold blyantene svake og hold deg borte fra detaljer på dette punktet.

3.

Begynn å bygge opp bilens masse ved hjelp av referansen for nøyaktighet. Tegn i mindre detaljer på dette punktet, men hold skissen løs. Prøv ikke å slette for ofte.

4. Når grunnleggende skissering er gjort, begynner du å legge til mindre detaljer. Pass på at du tar vare på dette trinnet for ikke å gjøre for mange feil. Bruk referansen din til å holde detaljene nøyaktige.

5. Ta din fine linjepenn og trekk over blyantslinjene du vil beholde, når skissen er fullført. Vær forsiktig med dette trinnet, da feil ikke kan slettes. La pennens blekk tørke i et øyeblikk før du sletter blyantlinjene du ikke vil unngå flekker. Du bør være igjen med en ren linje tegning av en gammel bil.

6.

Ta med feltpennene eller markørpennene dine, og farg inn i opprettelsen. Bruk igjen referansen din for nøyaktighet, eller skriv ut et eget fargeskjema.

Tips og advarsler < / h4>

  • Se på klassiske bilwebsteder for å velge den gamle bilen du vil tegne.
  • Få rikelig med referanse, gamle biler har ofte mange små detaljer som du ikke ser På moderne biler.
  • Bruk en teknisk blyant for renere skisselinjer.
  • Pass på med penn blekk, da det kan lekke.
  • Unngå å slette for mye, som dette kan svekke papiret.
  • Ikke bare spore referansebildet ditt, du vil ikke lære noe
  • Et grunnleggende rammeverk vil hjelpe deg å tegne en gammel bil du vil ha. Gamle eller antikke biler ser stort annerledes ut enn moderne biler. Den generelle formen og detaljene til bilene har endret seg gjennom årene.