Slik kjøper du en MC Escher-utskrift

 

1.

Studer de forskjellige arbeidene til MC Escher gjennom bøker og nettsteder. Søk etter et stykke som intrigerer deg eller snakker til deg mest. Etter at du har samlet titlene på din favoritt MC Escher, vil du være bedre rustet til å søke etter riktig utskrift.

2.

Kontakt høyskoler i ditt område. I begynnelsen av semestrene vil mange høyskolestudier organisere kunstmesser av forskjellige typer hvor mange populære trykk og popkulturplakater blir solgt. Prisene er vanligvis ganske rimelige (som hendelsen er rettet mot studenter). Matting og montering vil være ditt ansvar i denne situasjonen.

3.

Finn online kunstgallerier som spesialiserer seg på salg av kunsttrykk og plakater. Noen av disse nettstedene tilbyr valget om å kjøpe utskriften alene, eller ha den montert og mattet før frakt. Monterte og mattede utskrifter pleier å gå for mer enn $100. Disse nettstedene har et bredt utvalg av MC Escher-kunstverk.

4.

Forskning kommersielle gallerier rundt om i verden. Noen av disse galleriene har originale litografier av MC Escher. Prisene vil ikke bli oppført, ettersom du må besøke eller kontakte galleriet for å forhandle om en pris. Originale stykker vil selvsagt være ganske dyre og delikate. Dette forslaget er strengt for den seriøse kunstsamleren. New York er et godt sted å starte.

5.

Har utskriften din montert profesjonelt, da det øker utskriftens estetiske verdi og gir en mye finere berøring enn en enkel plakatramme.

Mange er kjent med Maurits Cornelis Eschers gåtefulle kunstverk. Blant de tusenvis av arbeidene som grafikeren produserte, er folk mest kjent med sine umulige strukturer og klokt utformede selvportretter. Hvis du er en av mange som har blitt fengslet av sin flerdimensjonale kunst, kan du kanskje ha litt av det som henger i huset. Slik kjøper du en MC Escher-utskrift.