Hvordan å Age et nytt stykke tre for dekorativ maling

 

1.

Bruk sandpapir til å forberede treflaten. Pass på at du sander i en retning i henhold til kornet i treet. Hvis du ikke er sikker på hvilken vei å sand, vil den ikke hente tuppens lur.

2.

Bruk matteforsegleren, enten spray eller børst på en lett jakke av sealer.
Pass på at du tømmer tetningsmassen helt, sand igjen, og påfør deretter et annet lett jakkesegler. La selfangeren tørke helt før du tar det neste trinnet.

3.

Pour en pølse med Raw Umber-maling på palettpapiret, eller styrofoamplaten. Bruk den flate børsten til å male hele overflaten. La malingen tørke helt, og påfør et annet forseglingspakke. Neste trinn.

4. Legg en pølse Linemaling på palettpapiret eller -platen. Pass på å vaske den mørke fargen fra børsten. Legg på et strøk av linnemaling på hele overflaten. La det tørke.

5. Bruk sandpapiret til å sandte hele overflaten, slik at den mørke fargen kommer til syne gjennom lysere fargen. Sørg for at sand litt mer rundt kantene, la den mørke fargen vise mer enn på senteret

Påfør et annet forseglingspakke, og nå er du klar til å male en vakker design av ditt valg.

h4> Tips og advarsler

  • Hvis du bruker en børste på sealer, kan du legge til litt av selfangeren til mørkere maling. Dette vil eliminere behovet for å forsegle dette laget mens du male.
  • Hvis du bruker en børste på selfangeren, må du bruke en annen pensel enn den du bruker til maling.
  • Pass på å vaske både selfangst børsten og pensel umiddelbart etter bruk for å unngå å ødelegge børsten din.
  • Du kan lage et nytt stykke treutseende i alderen med litt maling og sandpapir. Det tar bare litt prep arbeid, maling og et par triks. Jeg har brukt denne teknikken mange ganger og har alltid fått gode resultater uten å kjøpe dyre produkter.