Slik selger du bøker til butikker

 

1.

Kontroller tilstanden til bøkene dine. De fleste butikkene vil ikke motta bøker med riper, tårer, flekker eller lukt. Bøker med riper som er festet sammen, vil vanligvis ikke bli akseptert. Det bør heller ikke skrives i boken (unntatt forfatterens autograf), ingen utheving , sider som faller ut eller ødelagte spines. Bokklubbbøker, gamle biblioteksbøker, forhåndsleserens kopier eller ukorrigerte beviser blir vanligvis ikke akseptert.

2.

Finn en bokhandel online som annonserer at den kjøper brukte bøker.

3.

Finn hvert boks ISBN-nummer. Dette 10- til 13-sifrede nummeret finnes på bokens bakside dekke, vanligvis over strekkoden, eller på forsiden av boken på samme side som opphavsrettsinformasjonen. Skriv inn alle ISBN-nummerene til bøkene du vil selge på butikkens salgsside.

4.

Vent på bokhandel for å gjøre et tilbud for bøkene dine.

p>

5.

Tenk på butikkens tilbud, som er basert på den forventede sluttverdien av bøkene. Dette påvirkes av bokens markedsverdi, etterspørsel, priser i utskrift og butikkens nåværende lager. Noen selgere kan gi deg 20 prosent mer for bøkene dine hvis du godtar tilbudet om butikkrediter i stedet for kontanter.

6.

Send bøkene dine til butikken via pakkepost eller media sats. Vanligvis vil butikken gi deg en porto betalt sendemerket som skal festes til pakken din, så du ikke må betale for å sende bøkene.

Tips og advarsler

  • Du kan også slippe av et butikksted for å selge bøkene dine. Men hvert sted kjøper vanligvis bare for sine egne behov, så det kan ikke ta bøkene dine dersom det er fullt lager. Å selge online kan øke sjansene dine
  • For store (mer enn 500) og / eller spesialiserte boksamlinger, ring butikken du er interessert i å selge til og spørre om de kan kjøpe bøkene dine.
  • Vanligvis krever butikker at studenter skal vise en gyldig student-ID når de selger lærebøker, samt en nåværende, offentliggjort bilde-ID som er påkrevet av alle selgere.
  • Selge bøkene dine til butikker er en enkel prosess som du kan gjøre online eller i butikklokalisering. Du må bare gi dem bokens internasjonale standardboknummer (ISBN) for å få et tilbud og sende dem boken. Hvis det er i god, gjenåpningsbar tilstand, betaler de deg enten via en online betalingstjeneste for eksempel PayPal eller gi deg penger på stedet, hvis du leverer bøkene til butikken.