Brukes til cesiumkarbonat

  En av de grunnmetallelementene som finnes på jorden, blir cesium til væske på en varm dag, med et smeltepunkt på 83,19 grader Fahrenheit. Identifisert som et alkalisk element - det vil si på undersiden av pH-skalaen som måler surhet - cesium kombinerer ofte med andre elementer, som karbon og oksygen, for å produsere kalsiumkarbononte (Cs2CO3), to deler cesium, en del karbon , og tre deler oksygen, en forbindelse med flere bruksområder.

Fotoelektriske celler

I fotoelektriske celler, som polymer solceller, øker cesiumkarbonat effektiviteten til konvertering av enheten. I utgangspunktet oppnår cesiumkarbonat dette resultatet ved hjelp av elektronoverføring.

Filamenter av elektronrør

Et elektronrør eller et vakuumrør - et glass- eller metallkapsling - avhenger av elektroner som beveger seg i et vakuum for å generere elektrisk strøm. Den er avhengig av en katode med filament for å overføre elektroner. Ifølge Chemicalland21 øker cesiumkarbonatet følsomheten til et filament, noe som gjør det til en alternativ sammensetning for bruk i røret.

Alternativ medisin

Ifølge 'Advanced Scientific Health' kan cesiumkarbonat brukes til kreftbehandling. Denne bruken vil bli betraktet som en alternativ medisin - en behandling som normalt ikke aksepteres av det medisinske samfunnet. Grunnlaget for bruk av cesiumkarbonat arver i alkalisk natur av cesium og er basert på tanken om at kreftceller blomstrer på grunn av deres surhet. Den surheten, kjent som melkesyre - forårsaket av mangel på oksygen i normale celler som deretter omdanner glukose gjennom gjæring for energi - er sluttproduktet av gjæring og fører til unormale celler som vokser og produserer kreft. Baser motvirker syrer, og cesiumkarbonat står høyt på pH-skalaen som en base.