Slik identifiserer du en trekksky

 

1.

Er det en tordenkloud?

En cumulonimbous sky eller thundercloud vil mest sannsynlig være tilstede for at forholdene skal være riktige for en tragtssky til å danne. Skyer gjør alle slags formasjoner og tar på alle former og størrelser. Dette kan lure den uformelle observatøren til å tro at han ser noe han ikke gjør. En helt ufarlig regnskyl kan forveksles med en ond morder i å gjøre til det uopplærte øye. Uten tilstedeværelse av en torden- eller veggsky, har du ingenting å frykte.

2.

Ser du rotasjon?

Rotasjon er et must for en traktskyer. Hvis det ikke er noen rotasjon, er det ingen traktsky.

3.

Se opp for nedlengs forlengelse!

Når du ser nedadgående forlengelse fra en ondskapsfull -utsikt roterende sky med en tordencloud eller vegg sky også tilstede, komme langt, langt unna. Det er selvfølgelig, med mindre du er mye som forfatteren, i så fall vil du bli mye nærmere og be om en autograf. Det er i ferd med å endre navnet til 'Tornado'.

Ifølge ordbok.com er en trekksky en 'hurtigrotende tragtformet sky som strekker seg nedover fra basen av en cumulonimbus-sky, som, hvis den berører jordens overflate, er en tornado eller vannet.' />
For å kunne nøyaktig identifisere en trekksky, er det nyttig å ha en grunnleggende forståelse av cumulonimbusskyger og veggskyger.

En cumulonimbussky er en mørk sky med stor vertikal omfang belastet med elektrisitet ' En cumulonimbussky er også kjent som en 'thundercloud'.

En veggsky eller piedestalsky, som er en stor, lavt hengende sky ved foten av en cumulonimbussky, markerer området for den sterkeste oppdragen. Trekkskyger blir vanligvis sett nedover fra en veggsky.

For å holde disse grunnleggende definisjonene i bakhodet, følg de enkle trinnene nedenfor for å korrekt identifisere en trekksky.