Hvordan dumpe en Libra

 

1.

Slå dem forsiktig ned: Bare fordi du er klar til å forlate Libraen bak, betyr ikke at du har et gratis pass for å personlig angripe ham eller henne. Når du bryter opp med dem, prøv ikke å knuse hans eller hennes ånd fordi Libras har en tendens til å være usikker i naturen.

2. Ikke bry deg med dem gjennom en e-post eller tekst. Det er en god måte å bryte opp med chatty Gemini, men ikke en sucker for kjærlighet Libra. Libras bærer hjerter på deres erme og vil finne denne tilnærmingen kald.

3.

Bruk logikk for å forklare Libra hvorfor du bryter opp med dem. Vågen er et ganske analytisk tegn og vil kunne se sannheten hvis du markerer det for dem, men bare hvis du markerer det for dem fordi de pleier å leve i en fantasiverden.

4.

Ikke skylle Libra direkte for problemene du hadde i forholdet ditt. I stedet bruker vi uttalelser. Vi hadde problemer med å kommunisere. Vi kunne ikke tilbringe nok tid sammen.

Ingen liker oppbrudd. Å bryte opp er tøft uansett hva. Selv om du er den som vil ut, kan det ta en følelsesmessig bompenge, spesielt når du arbeider med en kjærlighetssykt Libra. Her er noen tips som lar deg dumpe Libra med så lite skade som mulig.