Hvordan gjøre Japanimation

 

1.

Tenk på komposisjonen din. Målet ditt er alltid å lede leserens syn på bestemte bilder på siden. Tenk i forhold til 'regelen av tre'. Delt siden i tre omtrent like store deler horisontalt og vertikalt, og prøv å plassere nøkkelelementene i din tegner enten i midten eller på de stedene hvor linjene krysser hverandre.

2.

Bruk teorien om farge. Noen farger ser bra ut sammen, mens andre ikke 't så mye. De tre primære fargene - rød, gul og blå - passer godt til Japanimation. Sekundære farger - grønn, lilla og oransje - dannes av kombinasjonene av de primære farger. Bruk disse fargene forsiktig, slik du ikke vil overdrive det. Vanligvis er to eller tre i kombinasjon tilstrekkelig for en hvilken som helst figur eller drakt du kanskje vil tegne.

3.

p> Tegn bakgrunner som har en tendens til å indikere atmosfæren i tegningen eller sinnstilstanden av karakteren du fokuserer på. Skyer og pastellfarger vil gi en følelse av ro og tilfredshet, mens skyggete linjer i lyse, fargerike farger ville gi en følelse av nervøs spenning eller sinne.

Angi bevegelse ved å bruke mange 'hastighetslinjer' i arbeidet. Disse linjene indikerer at bakgrunnen går forbi med stor hastighet, snarere enn at tegnet selv er i bevegelse mot en statisk bakgrunn. Dette er faktisk mer som det virkelige livet: forestill deg deg selv på et tog, se på en venn som sitter ved siden av vinduet. Du ser din venn tydelig og som et statisk vesen, mens utvendig bakgrunn er uskarpt når toget beveger seg gjennom rommet. Prøv å gjenskape denne avgiften lå i animasjonsarbeidet ditt.

5.

Se etter kurs som tilbys i ditt område. I større byer er det ofte slike kurs som tilbys gjennom handelskammeret, voksenopplæringssenter eller uavhengige læringsentre.

6.

Bli med eller danner en gruppe for andre like- sinnede personer, og trekke sammen mens de deler ideer. Sjekk ut Meetup-nettstedet for å se om det allerede finnes slike grupper i ditt område.

Tips og advarsler

  • Kjøp - eller i det minste leser-- alt mangaarbeidet du kan, og se alle anime-videoene du kan. Kopier stilene og teknikkene du ser brukt av favorittartister. Følg de som gjør det du vil gjøre, og kopier hva de gjør, jobber i tide mot din egen stil.
  • Japanimation refererer til 'manga-stil' kunst så vel som å 'anime'. Forskjellen mellom de to? Manga er ordet som japansken pleier å bruke for å referere til alle tegneserier; det vil si bildet tegnet på siden. Anime er da samme stil med kunstverk laget av animerte filmer. For å 'gjøre' Japanimation, er det nødvendig, så å kunne 'gjøre' anime eller manga.