Hvordan samle asiatisk kunst

 

1.

Besøk ditt lokale kunstmuseum. De fleste museer har noen visning av asiatisk kunst som er inkludert i deres samling.

2.

Bestem hvilken type asiatisk kunst du vil samle. Mens mange mennesker forbinder asiatisk kunst med land som Japan eller Kina, er mange andre asiatiske land gruppert under genren av asiatisk kunst. Listen inkluderer: Afghanistan, Burma, Kambodsja, India, Indus-dalen, Indonesia, Korea, Laos, Malaysia, Nepal, Pakistan, Singapore, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Tibet og Vietnam.

3. < / p>

Lær om historien til regionen du vil fokusere samlingen på og avgjør på en tid. Mens samlingen din kan utvide til å inkludere forskjellige tidsperioder, bestemmer deg for et sted for å begynne å gi samlingen fokus.

4.

Bestem på et medium. Du kan ønske å fokusere på malerier, eller du kan foretrekke håndverkskunst eller skulptur. Samlingen din vil bli utvidet i tide for å inkludere mange forskjellige medier, men starter med det du liker best eller vet mest om.

5.

Nettverk med gallerier i ditt område og i utlandet, spesielt de som fokuserer på asiatisk kunst. Hvis du ikke finner et galleri i ditt område, bruk Asia Art Archive som en ressurs. De tilbyr et nyhetsbrev og en verdensomspennende liste over hendelser.

Asiatisk kunst er et meget bredt begrep som inkluderer kunst som produseres i mange asiatiske land og regioner. Det har også en tendens til å være utrolig rik på tradisjon og symbolikk. Legg til asiatisk kunst i kunstsamlingen din og utvide samlingenes omfang.