Hvordan tegne Graffiti Letters

 

1.

Først må du begynne med å lære brevstruktur. For en stund kan du legge ned pennen og markørene. Prøv først å skisse bare vanlige tastaturbokstaver. Bruk stenger ved å holde og holde standardbredder gjennom bokstavene.

2.

Etter at du har lest bokstavstrukturen litt ved å lage ekstremt enkle tastaturstilbrett. Du kan begynne å rote rundt med barene dine litt. Prøv å lage barer som bøyer annerledes, barer som blir større eller mindre. Men legg merke til at brevstrukturen forblir den samme.

3.

Når du er komfortabel gjør det. Du kan legge til 3d på din brikke. Dette er gjort med et forsvindingspunkt der alle linjene peker på.

4.

Du kan også prøve å legge til utvidelser i bokstavene dine for å få dem til å se kulere ut. Dette tar tid å få en følelse av hvor de kan gå for å fortsatt se bra ut.

5.

Sist kan du farge ditt stykke. Det er fint å legge til en type av en halo eller forcefield type ting rundt den så det skiller seg ut.

6.

Se også Sjekk boblen 'kaste' stil bokstaver som er litt enklere og mye raskere å gjøre. http://www.ehow.com/how\_2098120\_draw-graffiti-throwies.html

Tips og advarsler

  • Hold ting enkelt først.
  • Mange mennesker vil begynne å prøve å gjøre villestiler og ting med massevis av piler og utvidelser. Du må begynne enkelt å virkelig få en følelse for brevstruktur og hvor utvidelser går for å komplimentere dine faktiske bokstaver. Så hold deg enkel.
  • I denne opplæringen lærer du hvordan du begynner å skrive graffiti. Du ser det overalt hvor du går, men av en eller annen grunn kan du ikke synes å kunne illustrere lignende bokstaver som noen graffitiforfattere kan lage.