Hvordan bygge en gourd fugl hus

 

1.

Klargjøre kalebasser:
Du må ha en fullstendig tørket kalebass som er stor nok til at fugltyper skal innhente seg. Du må bore riktig åpningshull for typen av fugl du ønsker å tegne for å nesting inn i fuglehuset ditt.
Hvis du vokser din egen, må gourdsen tørke i flere måneder før de kan brukes. Gourds forblir normalt på vintreet til vintreet er ganske brunt og dødt. Da blir de kuttet av vintreet og hengt i låven min til tørr og brun.
Når kalorier tørker, har de en tendens til å bli moldy. Dette er ganske normalt. Hvis du kjøper kalebasser, vil du normalt få dem med mugg på dem, men du kan betale mer og få dem til å rydde allerede.
Din kalebasser er klar når det er ganske vanskelig, muggaktig og frøene raser når du rister det. Det bør være vanskelig som tre, som det er, og veldig lett når det er tørt.
Hvis du kjøper en rengjort kalebass hopper du over følgende instruksjoner.
Ta gourd og suge den i varmt vann med litt blekemiddel i vannet i omtrent en time. Det skal være helt nedsenket. Ta nå en metallpotte og skru av all mugg og et lag av hud på utsiden. Det tar litt albuefett. Under skal det være mer av en gyllent treverkende overflate. Når hele huden er slått av og all form, la din kalebass tørke.

2.

Bor og rengjør din kalebass:
Det er viktig at før du driller eller rengjør gourden din at du har en støvmaske. Frøstøvet og støvstøvet fra kalebasser kan forårsake åndedrettsproblemer og forverre allergier.
Det er viktig at du driller riktig inngangshull til fuglehuset for å imøtekomme den riktige typen fugler. I 'TIPS' område av denne artikkelen Jeg gir noen foreslåtte oppføringsstørrelser. For mitt fuglhus boret jeg et 1/2-tommers hull for House Wrens.
Bør et inngangshull ved å bruke en kraftbor og et 1 1/2 tommers hullboringsvedlegg. Nå rydde inn i gourden. Det vil være fullt av store frø (som du kan bruke til å plante dine egne kalebasser neste sesong) hvite papirlignende fibre og støv. Bruk en metallskje eller kittkniv for å hjelpe deg med å rydde ut gourden. Det trenger ikke å være perfekt, fuglene vinner ikke.
Nå tar du 3/8 tommers bor og driller tre hull i bunnen av fuglhuset for drenering. Disse hullene sikrer at regnvann ikke akkumuleres i fuglehuset.

3.

Etterbehandling, maling, tetning og hengning:
Nå kutte stammen av fuglehus. Ta en øye skrue og skru den inn i toppen av birdhouse ditt dette vil gi deg et sted å henge den.
Du er i utgangspunktet ferdig med unntak av å dekorere og forsegle fuglehuset ditt. Du kan la din kalebass ikke være malt, men det må være forseglet med polyuretan for å beskytte det fra været. Jeg maler gruven med vannbasert utvendig emalje, dekorere med akryl og deretter forsegle den med polyuretan. Pass på at du bare maler og tetter utsiden. Kjemikaliene i malingen og polyuretan er farlige for unge fugler.
Du kan legge til en abbor med en stang eller gren, selv om dette ikke er nødvendig. Dekorere med dine egne design.

Tips og advarsler

  • Lilla martins trenger et 6x6 tommers nestingskammer og et 2 1/2 nestingshull ca 6 tommer fra bunnen av fuglhuset, og er malt malt hvit.
  • Hus Wrens 1-1 1/2 tommer hull og et 4 tommers nestkammer.
  • Finches et 2 tommers hull og et 4-tommers hekkerkammer.
  • Blåfugl 1 1/2 tommer hull og et 4 tommers nestkammer.
  • Titmouse trenger 1 1/4 tommers hull og et 4 tommers nestingskammer.
  • Bruk støvmaske ved boring, carving eller rengjøring av kalebasser.
  • La innsiden av fuglehuset ditt være malt og uforseglet for å beskytte fuglene.
  • Polyuretan må Brukes til å hindre at gourden din støper og malingen forverres.
  • Fuglhus er laget av tørket kalebasser i århundrer. Jeg hever min egen kalebasser og bruker noen av dem til fuglhus hvert år. Den type fugler du vil tiltrekke er avhengig av størrelsen på kalebassen og størrelsen på hullet.