Slik kjøper du et barns skrivebord

 

1.

Pass på at skrivebordets hjørner ikke er for skarpe. Avrundede hjørner kan være bedre for unge søsken eller hvis barnet ditt er under 2 år.

2.

Kontroller topphyllen. Hvis det er en øverste hylle på skrivebordet, må du sørge for at den er festet sikkert og et mindre barn ikke kan klatre opp og tippe det over.

3.

Se etter en som barnet ditt vil bruke i lang tid, slik at du kan få pengene dine til å verdsette. Et større skrivebord kan brukes gjennom småbarns- og ungdomsår hvis du kjøper en stol som kan vokse med barnet ditt.

4.

Vurder formålet med pulten. Hvis barnets interesser inkluderer farging og tegning, velg deretter et skrivebord med plass til kunstforsyninger. Hvis barnet ditt skal bruke en datamaskin eller lage lekser, så kjøpe et skrivebord med plass til skolebøker, en dataskjerm og hyller for papirer.

5.

Velg et materiale som er veldig slitesterk og lett å rengjøre. Antikke skrivebord kan ikke holde opp til barnets kontinuerlige farging eller pennuttak. Blokkmerkene kan lett fjernes fra plast- eller laminatbord, men disse materialene kan ikke repareres lett hvis de er skrudd. Treverk kan være et godt alternativ hvis de blir belagt med polyuretan for å forhindre skrap og slitasje.

Tips og advarsler

  • Kjøp en ergonomisk stol til barnet ditt hvis du planlegger å holde det i mange år. De 'er dyre, men kan hjelpe med holdning og vil vokse med barnet ditt.
  • Når du kjøper et flott barns skrivebord som er komfortabelt, kan du hjelpe inspirere barnet ditt til å være kreativt. Du vil velge et skrivebord som er satt sammen godt. Et kvalitetsbygget barns skrivebord vil bidra til at barnet ditt er trygt. Her er litt informasjon som hjelper deg med å oppnå dette oppdraget.