Slik spiller du Jetpac Refueled

 

1.

Kontroller karakteren din ved hjelp av venstre analoge pinne. Trekk til høyre utløseren for å bruke trykk fra jet-pakken til å fly. Trykk på 'A' -knappen for å brenne din laser, eller brann en EMP med 'X' -knappen når ting blir veldig hårete.

2.

Fly over hver del for å samle inn Den flyver deretter over skipets bunn nederst på skjermen for å slippe stykket på skipet. Gjenta denne prosessen til skipet er ferdig.

Samle seks drivstoffbøtter og dra dem, en etter en, til skipet for å brenne den opp. Det vil være seks grønne lys på skipet, og en siren vil lyden varsle deg om at skipet er klart. Fly til skipet og det vil starte deg til den neste planeten.

Skyt fiender på skjermen eller unn deg dem. Hvis de slår deg, vil karakteren din dø. Løs alle dine liv på denne måten og Spillet avsluttes.

Samle gullafguder og isotoper for bonuspoeng. Drep fiender tjener også poeng underveis. Se etter våpenoppgraderinger som dræper dine fiender enklere.

p>

6.

Brenn opp skipet ditt på den nye planeten, eller bygg en ny om nødvendig etter prosedyren re fra trinn 2 og 3 for å fullføre nivået.

7.

Tjen så mange poeng som mulig før kampen avsluttes. Fullfør alle 128 nivåer for å vinne spillet.

Tips og advarsler

  • Du trenger ikke å fly en vare helt til skipets base å feste det. Hvis du flyr rett over båtbasen, faller elementet rett ned og fester seg selv.
  • Du kan gå av den ene siden av skjermen, og du vises så på den andre siden. Dette kan være en nyttig og rask måte å reise på tvers av skjermen.
  • Pass på å være nøye med flybanen din, fordi fiender kan dukke opp hvor som helst på skjermen. En liten rift vises like før en fiende opptrer som en advarsel for å unngå dette området. Hør denne advarselen eller risikere å miste livet.
  • Se oksygenmåleren øverst på skjermen. Hvis det løper ut, dør karakteren din. Bygg og start raketten før du går tom for oksygen.
  • Jetpac Refueled setter spilleren som en plasspioner som reiser til fjerne planeter for å montere raketter. Hvert nivå krever at du monterer og / eller brenner opp et rakett. Du bruker deretter raketten til å fly til neste planet og gjøre det hele om igjen. Underveis søker du etter noe av verdi for å holde for deg selv.