Hvordan få en Dragon Tattoo

 

Få en Dragon Tattoo

1.

Kontakt en tatoveringsartist eller artister for å få en konsultasjon angående design du er interessert i (se Ressurser nedenfor). Med deres innspill kan du finne ut hvilke farger du skal bruke, samt praktiske hensyn som tid og pris.

2.

Velg hvilken type drage du er interessert i å ha som en tatovering. Østlige drager er kjent for å være symbolske for visdom og lykke, mens vestlige drager er kjent for å være mektige og krevende for respekt.

Velg hvor på kroppen du ønsker å få din drage tatovering. Dette vil bestemme potensiell størrelse og form. Å få en dragetatovering på hånden vil være mye mindre enn å få en på ryggen, og dette vil også påvirke detaljnivået som er tilgjengelig for designen din.

4.

Lag en avtale for å få tatoveringen. Det bør bemerkes at det avhengig av størrelsen på tatoveringen kan være nødvendig å bestille flere økter. Skisse er ofte gjort i en økt, og farger er vanligvis gjort i ett eller to ekstra besøk. Hvis tatoveringen skal være enkel svart, kan de ofte bli fullført i en enkelt økt (selv om dette kan ta flere timer).

5.

Slapp av mens du er i kunstnerens stol og under prosessen. Dette er kritisk: hvis du hopper og skifter mens kunstneren jobber, kan du gjøre det vanskelig for kunstneren å følge oversikten eller, verre, ødelegge designet helt.

6.

Ta vare på tatoveringen mens den helbreder. Du vil bli bedt om å holde den dekket med et bandasje, samt bruke helbredende salver til det for å forhindre infeksjon eller skade som følge av dette. av slitasje.

Tips og advarsler

  • Velg å få en dragetatovering i et område som ikke er umiddelbart synlig hvis du er bekymret for eksponeringen i et arbeidsmiljø. Baksiden, toppen av armen eller til og med på beinet er eksempler på flotte steder å få en ufattelig dragetatovering.
  • Ikke få en dragetatovering eller andre tatoveringer fra en kunstner uten et solidt rykte. Det er mange tatoveringsartister i verden, men for noe som en dragetatovering, vil du ønske deg det beste.
  • Sørg for at tatoveringskunstneren bare bruker rene nåler og bærer latexhansker. Unnlatelse av å gjøre det er ikke bare en helsefare, men et brudd på helsekoder for nesten alle stater.
  • Tatoveringer er ofte dypt personlige. Folk velger bestemte bilder, skrifter eller motiver for å vise hvem de er, samt si noe om seg selv. En drage, for eksempel, antas å være et symbol på styrke, stolthet, ære og lykke. Mange tatoveringsentusiaster finner drager for å være blant de mest intrikate tatoveringer også, noe som gjør dem til et særprest.