Hvordan opprette og redigere ID3-tagger i iTunes

 

1.

Åpne iTunes, og naviger til filen du vil legge til informasjon om, enten det er en sang du har kjøpt fra iTunes eller en podcast du sender til andre.

2.

Høyreklikk på filen, og velg 'Få info.' Fra vinduet som dukker opp, klikker du på fanen Info. Hvis det er en lydfil du har lastet ned, kan det hende at informasjonen allerede er fylt ut. Du kan imidlertid legge til eller endre noe. Hvis det er en podcast du har opprettet, er alt tomt.

3. < / p>

Legg til ID3-informasjonen du vil ha med filen, for eksempel albumtittel, komponist eller årskomponent. Velg deretter en sjanger fra rullegardinmenyen nederst. Hvis du vil legge til tekst, flytt til Tekst-fanen for å kopiere og lime dem inn.

Legg ID3-informasjon, for eksempel en nettsideadresse eller en hvilken som helst annen tagger for podcaster du kan distribuere til andre, i kommentarfeltet under fanen Info.

Gå til 'Artwork' -fanen for å legge til et albumdeksel eller et annet bilde i filen. Dra et bilde som er lagret på harddisken og slipp det i esken. Dette bildet vises i iTunes eller andre mediespillere når du spiller filen.

6.

Klikk på 'OK' -knappen når du er ferdig med å redigere dine ID3-tagger.

Digital musikk og lyd kommer ikke med en fysisk komponent, for eksempel et CD-tilfelle eller hefte. Dette kan være et problem hvis du distribuerer lyd eller ønsker å organisere musikksamlingen din ved å binde litt informasjon til sangene dine. Du kan gjøre dette i iTunes med ID3-koder.