Hvordan besøke National Museum for African Art

 

1.

Finn museet i National Mall mellom Smithsonian's Arts u0026 Industries Building og Sackler Gallery of Art. På grunn av den travle beliggenheten anbefales det at du tar offentlig transport til museet.

2.

Utforsk museets enorme samlinger. Du finner gjengivelser av afrikanske valutaer, en fruktbarhetsvisning og en samling av bilder som vanligvis er avbildet i afrikansk kunst. Mange av brikkene er århundre gamle kunstverk.

3.

Se gjennom Eliot Elisofon fotografiske arkiver. Denne delen av museet inneholder tusenvis av bilder som dokumenterer afrikanske folks historie fra over hundre år siden til i dag.

4.

Sjekk museets kalender for å se hvilke kommende arrangementer du ønsker å delta på. Det er guidede museumsturer tilgjengelig, samt reiseutstillinger som vises på en begrenset tid.

5.

Kjøp et museumsemne fra butikkstedet. Alle elementene i butikken er inspirert av afrikansk kunst.

Tips og advarsler

  • Det finnes en caf innen National Museum of African Art . Det er imidlertid mange restauranter i området National Mall i byen.
  • Smithsonian museene tar ikke opp et opptak for å få tilgang. Spesialprogrammer kan kreve en minimal donasjon.
  • Nationalmuseet for afrikansk kunst er en del av Smithsonian Institute i Washington, D.C. Det viser utallige utstillinger av afrikansk kunst sammen med programmer designet for å lære besøkende om betydningen av afrikansk kunst til vår kultur. Museet åpnes daglig og lukkes kun på julen.