Slik forstår du en skorpion

 

1.

SCORPIO- SCORPION
OCT 24- NOV 22
De mennene og kvinnene som er født under solskiltskorpionen, er intense og følelsesmessige. På utsiden ser de ut til å være rolige og samlet, men de er utsatt for utbrudd og sint viser når de føler seg angrepet eller skadet. Skorpionen er et svært intelligent individ, og de ser ofte og analyserer andre. Skorpionen er utsatt for paranoia, og de føler ofte at de er ofre eller mål for tomter. Skorpionen menn og kvinner er lidenskapelig forelsket, og det er en hypnotisk kvalitet og element for begge kjønn. De er milde på utsiden, men de utstråler kraft og sjarm.

2.

Skorpionen menn og kvinner kan være altfor sjalu, så det er viktig å alltid få dem til å føle seg trygge og sikre i relasjoner. Det er viktig for Scorpio menn og kvinner å kontrollere deres impulser og tale fordi de som er født til dette skiltet, kan være onde med sin tone og språk mot andre. Skorpionen er også nødt til å vedta moderering i alle former. De er kjent for å hengi seg og bli besatt og tvungen i arbeid og med hobbyer. Sosialt er Skorpionen klar og elegant alltid passende. Mange Skorpioner finner stor suksess i karriere forskning og analyse og gjøre det til gode leger, detektiver og journalister. Skorpionen har ofte et hemmelig liv som de aldri virkelig deler med noen, og de forsøker ofte å skjule sitt behov for uavhengighet fra andre.

3.

LOVE COMPATIBILITY
Skorpionen er godt tilpasset de som er født under tegnene Fiskene, Vannmannen og Kreften. De er minst kompatible med Gemini, Leo og Vædderen.

Informasjon om det astrologiske skiltet Scorpio. Hvis du er på utkikk etter informasjon om Skorpionen, finner du den her og elsker også kompatibilitet for Scorpio menn og kvinner.