Slik kommer du inn i gropene på AMA Supercross

 

1.

Kjøp billetter. Du kan ikke få en groppass uten billett. Du kan få billetter på alle billetter til Ticketmaster eller på billettkontoret på spillestedet.

2.

Spør om rabatter. Når du kjøper billettene, tilbys noen ganger spesielle rabatter for pitpass, som vanligvis koster $10 per pass. Du kan muligens kjøpe din billett og pitkortet ditt samtidig.

3.

Kom dit tidlig. Supercross-programmet starter klokka 07:30, men pitene åpnes kl 12:30. Kom deg tidlig for å slå publikum til gropene og få flere autografier av dine favoritt profesjonelle motocross-stjerner. Du må heller ikke vente så lenge på en linje for å kjøpe groppass hvis du ikke har kjøpt dem ennå.

Gå til øvelse. Når du har kjøpt pitpass, har du også tilgang til øvelse hele ettermiddagen. Å se på proffene er en fin måte å lære om sporten og få en bedre ide om hva som kan forventes når raceringen starter den kvelden.

5. Ta penner og markører. Lagene gir materialer for deg å få autografisert, som plakater og hatter. Du kan imidlertid ta med penner eller markører, slik at du kan få autografer på kort tid.

Supercross er en raskt voksende, høy energi tilskuersport der et motocross spor er bygget inne i profesjonelle fotball og baseball stadioner. Supercross sesongen går vanligvis fra begynnelsen av januar til begynnelsen av mai med stopp over hele landet. Denne sporten gir uovertruffen tilgang til profesjonelle idrettsutøvere ved å tilby fans muligheten til å besøke gruber hele ettermiddagen før løpene hver kveld. Å få en groppass er ikke så vanskelig som man kan begynne å tenke på.