Hvordan finne gratis lydbøker

 

1.

Gå til gratis lydbøker for å laste ned flotte bøker gratis. Lenken er plassert i ressursdelen nedenfor. Nettstedet har mange klassikere som Mansfield Park, The Wizard of Oz og Jane Eyre. De gratis lydbøkene er oppført alfabetisk av forfatterens etternavn.

2.

Sjekk ut Librivox.org der du kan lytte til klassiske lydbøker gratis. Librivox gir gratis lydbøker fra det offentlige området. Bøkene er registrert av frivillige. Du kan også registrere deg for å ta opp lydbøker.

3.

Gå til gratis klassiske lydbøker der du kan lytte til lydbøker som World of War, The Adventures of Tom Sawyer, White Fang og King James Bible.

4.

Sjekk ut prosjekt Gutenberg og lytt til gratis lydbøker. Bla etter kategori. Det finnes også gratis lydbøker på andre språk som kinesisk, spansk, italiensk, tysk og fransk. Koblingen til Project Gutenberg er under.

5.

Gå til Lær ut høyt for lydbøker og videoer. Det er også taler og foredrag å velge mellom.

Gå til bøker Skal være gratis og finne gratis lydbøker i sjangere som romanse, nonfiction, mysterium, barn og science fiction .

Det er mange steder på nettet for å finne gratis lydbøker. Det er enkelt å lytte til lydbøker på nettet i mp3-filer på en datamaskin. Finn gratis lydbøker ved å følge trinnene nedenfor.