Hvordan lage ASCII Art

 

1.

Start å lage ASCII-kunst ved å tegne designen. Imitere arbeidet som er opprettet av andre, er den beste måten å lære på (Se Ressurser for eksempler). ASCII-kunst har 96 utskrivbare tegn.

2.

Bruk grafpapir for mer presisjon. Bruk en svart / hvit utskrift eller kopi av ønsket bilde. Et bilde for ASCII-kunst kan lett spores på et rutenett ved å plassere bildet under grafpapiret og skygge i designet med en blyant. Legg papirene på et vindu hvis det underliggende bildet ikke vises lett nok.

3.

Velg en 'fast bredde' skrift for å lage ASCII-kunst. Enhver tekstredigerer vil fungere for dette formålet. Courier er en av de mer kjente fastbreddefonter. Begrepet Typewriter Font brukes ofte i ASCII-kunst.

4.

Lag det første ASCII-kunststykket i liten skala. Fordi fonter med fast bredde holder samme mellomrom mellom bokstaver, er det enkelt å kutte og lime over dataskjermbildet. Dette er en veldig god måte å lage et repeterende mønster for grensen eller bakgrunnen til et stykke ASCII-kunst.

5.

Zoom ut ofte når du lager ASCII-kunst. Bruk tekstbehandler eller tekstbehandler 'View' -funksjonen for å redusere størrelsen på bildet for å se nøyaktig hvordan ASCII-arten vil se ut når den er ferdig. Prøv forskjellige bokstaver for å oppnå en skyggeeffekt eller for å øke kontrasten.

6.

Eksperimenter med de forskjellige bokstaver. Fordi ASCII-kunst er laget av bokstaver, inneholder noen av de mer komplekse ASCII-kunstene poesi eller sitater. Denne typen ASCII-kunst krever mye praksis å oppnå.

Tips og advarsler

  • Ikke glem at det tomme rommet i et hvilket som helst stykke kunst er viktig og bør tjene til å balansere arbeidet som helhet.
  • Prøv å gjenskape ASCII-kunst i et mer permanent medium, for eksempel akrylmaling eller skulptur. Den arkaiske naturen til ASCII-kunst er ideell for å skape en 'Retro' se på hvilket som helst rom.
  • ASCII-kunst ble først introdusert i midten av 1960-tallet og dekorert datavitenskapslaboratorier og Bulletin Board Systems fra 1970-tallet. ASCII-kunst er laget ved å bruke tekstlinjer for å danne et bilde. ASCII-kunst gjør en flott samtalebit. Det er 128 ASCII Standard-tegn. Les videre for å lære mer.