Hvordan se Edinburgh Dungeons

 

1.

Gå til www.thedungeons.com. Ved å klikke på lenken 'Edinburgh' Du finner all den informasjonen du trenger for å planlegge turen.

2.

Bestem når du ønsker å gå. Edinburgh Dungeons er åpne hele året, selv om de alltid er travlere i skoleferier og rundt Halloween.

3.

Bestill en billett online. Ved å gjøre dette vil du unngå køer og vil også få billetten din til en billigere pris enn om du skulle kjøpe på døren. Billetter koster rundt 10 hver.

4.

Bestem hvordan du kommer dit. Inngangen er en 1-minutters spasertur fra Waverley jernbanestasjon. En rekke faste bussforbindelser stopper også i nærheten på Regent Terrace. Parkering er tilgjengelig i nærheten Waverley stasjon eller New Street parkeringsplasser.

Tips og advarsler

  • Bestill tidlig eller sent tidsspalter for billigere priser. Bestilling før kl. 11 eller etter kl. 30.30 vil bringe prisen ned med omtrent en tredjedel.
  • Unngå køer ved å kjøpe raske billetter på nettet. Som en av Edinburghs mest populære turistattraksjoner, vil fangstene i høysesongene være veldig opptatt.
  • Benytt deg av studentrabatten.
  • Det er best å unngå å ta med bil til Sentralt i Edinburgh. Byen har et ubehagelig enveis system.
  • Ikke besøk fangehullene hvis du er nervøs. De er ganske skummelt og inneholder utstillinger som noen kan finne grusomme.
  • Edinburgh Dungeons er en historisk opplevelse som ingen andre! Ligger under sentrale Edinburgh, er denne samlingen av show, rides og interaktive spesial effekter en fantastisk måte å lære mer om Skottlands grusomme historie. Ideelt for en familie tur, opplever de skummelt, men minneverdige Edinburgh Dungeons er ikke å gå glipp av.