Hvordan male en humlebi

 

1.

Bestem hvor stor du vil at maleriet skal være. Finn et lerret eller et papir som er tilstrekkelig for størrelsen på bumble bee-maleri.

2.

Finn naturlige bilder av humlebi i naturen. Søk på nettet for humlebi-bilder eller besøk en bokhandel eller et bibliotek for inspirasjon på ulike humlebier.

3.

Lag en kopi av humlebi du vil male. Forstør bumble bee bildet slik at du kan se alle detaljene.

4.

Spor bumble bee på tracing papir for å gjøre det lettere å lage biet, eller bare lage en lys skisse av biet på papiret ditt.

5. Start med bienes kropp, konsentrere seg om thorax og hode, da dette er hvor bienes personlighet kommer gjennom. Vær særlig oppmerksom på vingene i tegningen.

6.

Velg malemedium du vil bruke; olje, akvarell, akryl. Finn en goldenrod gul og en matt svart å bruke til biet. Vær spesielt oppmerksom på detaljene på biefløyene og øynene, og spesielt teksten til beens furrige kropp.

Paint din bie, referer regelmessig til til bildet for anatomiske og fargestoffer. Bruk din kreativitet og gi biet ditt eget preg, fyll inn sin habitat i maleriet som du finner passende.

Tips og advarsler

  • Spore biet og blåser den opp til den størrelsen du ønsker kan være en effektiv, men likevel ikke som tilfredsstillende, metode for å tegne biet. Prøv å tegne det på egen hånd før du legger til sporing.
  • Eksperimenter med fargekombinasjoner for den gule for å finne den riktige farge for bumble bee. Se livfulle naturfotografier og prøv å matche det du ser med fargeskjulet for veiledning.
  • Maleri natur er en av de eldste tidsfordriv i kunstverdenen. Alle fra Gauguin til Picasso gjorde en slags naturlig gjengivelse. Humlebi er et fascinerende og lunefullt dyr. Lær hvordan du male en humle, og vær godt på vei til et mesterverk.