Spill å spille på campingturer

 

Naturspill

En stor aktivitet for campister i alle aldre er et spill med tittelen 'Iron Campers.' Hvis du noen gang har sett TV-showet 'Iron Chef', bør premissen for dette spillet være veldig lett å forstå. Målet med spillet er for campister å skape noe originalt fra naturlige gjenstander de finner rundt på campingplassen. For eksempel, gi alle samme mengde pinne, blader og steiner og fortelle dem å gjøre alt som kommer til å tenke på. Camperen med den beste opprettelsen vinner, eller når alle er ferdige med å lage sine naturleveranser, kan du få alle til å bli en sirkel for å høre hver enkelt forklare hva de gjorde og hva det betyr.

Vannspill

Når det er ekstremt varmt ute, kan det hende at spill ikke høres ut som det beste, men vannspill kan være veldig morsomt og effektivt å kjøle ned alle campister. Et eksempel på et morsomt og kreativt spill som alle kan spille er 'Alka -Seltzer Halskjeder. 'Du trenger noen vannpistoler og Alka-Seltzer-tabletter. For å spille må du dele campister i lag med to, skyteren og byttet. Legg et lite hull i midten av Alka- Seltzer tablett og kjør en streng gjennom den for å lage et halskjede. En person fra laget bærer halskjedet mens den andre skyter vannpistolen på den. Teamet som tabletten løses vinner først.

Rainy-day Games

Noen ganger tillater ikke været at du går ut og tar inn hele naturens skjønnhet. Det er når du har en god regntags innendørs spill tilgjengelig virkelig lønner seg. Et godt eksempel på et innendørs spill vil være 'Blind Tag.' For dette spillet må du velge en person som den 'blinde' og ha de andre bobilerne skjul. Slå av alle lysene og få den 'blinde' til å forlate rommet og telle til 60. Før han kommer inn igjen, må alle andre bobiler gjemme seg og forsøke å holde seg så stille som mulig for ikke å gi bort sin plassering Den 'blinde' kommer da tilbake til det mørke rommet, hvor han ikke kan se og finne alle de andre bobilerne. Skift med hver camper å få en sjanse til å spille 'blind'. Folk kan eller kanskje ikke vite dette, men det er mye mer camping-spill enn bare å fange flagget og taggen. Når du er på camping, er målet å blande det opp litt og dra nytte av naturen som fungerer som din stue. Uansett om det er naturspill, vannspill eller regntidsspill, er campingspill morsomt for hele familien.