Hvordan bli inspirert til å male

 

1.

Sett på noen av favorittmusikken din, helst noe atmosfærisk. Alt som hjelper deg med å roe ned, gi slipp på stress og fjern tankene dine om distraksjoner er et godt valg. Sett deg ned og lukk øynene dine, og la bildene komme til sinnet uten å prøve å kontrollere dem.

2.

Se filmer i en sjanger som passer til stilen din Kunst. For eksempel, hvis du maler fantasy kunst, se filmer i den sjangeren. Filmer med mye frodige bilder kan hjelpe til med å fremheve kunstneriske ideer i tankene dine.

3.

Folk ser på en fortauskafe hvis du tegner eller maler folk som emner . Noen ganger kan observere interaksjon mellom fremmede gi deg inspirasjon til et nytt kunstverk.

4.

Bla gjennom nye kunstnere online, eller besøk kunstgallerier lokalt. Å se andre kunstners arbeid kan bidra til å stimulere tankene dine til å tenke kreative tanker. Du er ikke nødvendigvis ute med å kopiere ideer fra andre mennesker, bare for å omgjøre deg med kunstnerisk talent.

p> Les en bok som relaterer til kunststilen din. På samme måte som ved å se på filmer, kan bildene som kalles i ditt sinn som du leser gi deg noen nye ideer.

6. Bryt din normale rutine. Ta en dag Ta en tur på landsbygda, en overfylt by, langs havet, eller hva som helst som dukker opp og tar i sikte og lyder. Noen ganger er alt du trenger, en sjanse til å skille deg fra daglig grind.

Nå og da, selv de beste artister trenger litt inspirasjon for å komme på et nytt kreativt prosjekt. Når ideene dine ikke flyter så fritt som du vil, kan det være vanskelig å holde momentumet som maleren. Her er noen måter du kan bli inspirert til å male, tegne, skape eller lage noen annen type kunst.