Slik blander du grønn maling

 

1.

Få en palett og pensel. Hold en kopp vann på hånden for å fukte børsten din og male.

2.

Klem gulmaling på paletten din, og trykk deretter den blå maling på et annet område på paletten. De fleste malinger kommer i rør, men hvis du bruker en flytende maling, kan du hoppe over dette trinnet.

3.

Dypp børsten din i gulmaling og virv det rundt i en Rengjør området på paletten din.

Bland blått inn i det gule ved å dyppe børsten din inn i din blå maling og snu den på toppen av den gule. Denne handlingen skaper fargegrønn.

5.

Juster skyggen av grønt ved å legge til mer blå maling for å gjøre den mørkere eller mer gul maling for å gjøre den lettere.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruker akvarellmaling, bruk en palett som har innrykk for å blande farger, slik at fargene dine ikke løper. Akryl eller oljemaling kan blandes på en rekke forskjellige palettstiler.
  • For å lage en lysegrønn farge må du legge hvit til gul og blå malingblanding.
  • Du kan også blande maling på papiret eller lerretet i stedet for en palett. Bare legg til en farge oppå den andre. Denne metoden fungerer godt med akvarellmaling.
  • Børsten må være helt ren før blandingen farges. Selv den minste mengden maling På børsten din kan det påvirke den siste fargen på din grønne maling.
  • Grønn er en sekundær farge som er opprettet ved å blande to primære farger - gul og blå. Malere vet at forsyninger koster penger, og evnen til å blande egendefinerte farger sparer penger og skaper rike og interessante kunstverk.