Berømte bokhandel i Storbritannia

  Storbritannia er hjemsted for mange kjente forfattere, inkludert Jane Austen, Charles Dickens, Rudyard Kipling og William Shakespeare. Du kan gå på gatene i mange større byer og byer og se blå sirkler som markerer hjemmene til disse berømte forfatterne eller besøker gravene sine. Mange mennesker besøker Storbritannia og ønsker å gjenopplive sine favorittklassikere, eller i det minste et stykke av dem. Med en så sterk litterær base er det ikke overraskende at området har en rekke berømte bokhandlere. De fleste av de berømte butikkene ligger i sin største by, London.

The Travel Bookshop

Denne spesialbutikken ligger i Notting Hill, en av de mest populære bokhandlerne i byen. Den lille butikken er ikke bare skjult i et av Londons mest posh nabolag, men det ble omtalt i 1999-filmen 'Notting Hill.' Selv om Hugh Grant ikke jobber på skrivebordet i denne butikken, er det akkurat som filmen sier , 'bare reisebøker.' Det er noen flotte leser bortsett fra reiseguider. Hvis det er relatert til reise på noen måte, har denne butikken den. Hver bok du kjøper har også et klistremerke som sier at du kjøpte den hos The Travel Bookshop.

The Travel Bookshop
13 Blenheim Crescent
London
W11 2EE
Storbritannia
(011) +44 (0) 20 7229 5260
thetravelbookshop.com/

Foyles

Foyles er ikke bare en av Londons mest berømte bokhandlere, men den største også. Strekket over fem etasjer, denne bokhandelen har vært på Charing Cross Road siden 1906 . Butikken er mer enn en bokhandel, den har kafé, kunstgalleri og live jazzmusikk. Her er du garantert å finne en bok om et emne. Hvis du vil se alt i butikken, planlegger du å lage en ettermiddag ut av det.

Foyles
113-119 Charing Cross Road
London
WC2H 0EB
(011) +44 (0) 20 7437 5660
foyles.co.uk

Fisher u0026 Sperr

Hvis du er ute etter en brukt bokhandel, er Fisher u0026 Sperr en av Londons mest populære. Fisher u0026 amp; Sperr har en rekke litteratur, samt bøker om filosofi og historie. Butikken har til og med et rom viet til brukte bøker om London. Selv om det er lite, hyppige folk kjøper butikken for gode tilbud. Butikken ligger i Highgate, lett tilgjengelig fra Tube.

Fisher u0026 amp; Sperr
46 Highgate High Street
Highgate
London
N6 5JB
(011) +44 (0) 20 8340 7224