Enkle oppfinnelsesideer

 

Nødvendige oppfinnelser

Ved å se rundt i huset bør du kunne se noen elementer som kan bruke noen forbedringer på. Selv med den gummierte nettingen som selges for å holde kaste tepper sikker, glir teppene seg når du går over dem. En enkel oppfinnelse ville være å finne en bedre måte å lage kasteffekter holde seg trygge på gulvet.

Gardinestangen har eksistert i årevis. Det har ikke vært noen forbedringer på dette produktet i flere tiår. En enkel oppfinnelse ville være å finne et alternativ for gardinestangen og sitt system av hengende gardiner. En enkel oppfinnelse på badet er å finne et bedre system for å henge et dusjgardin. er alltid ripping gjennom hullet som holder det på dusjen.

Potter og panner har alle lokk, men du kan aldri finne en som passer perfekt når du trenger en. En gryte eller panne med et lokk som følger med, ville være en god og svært nyttig oppfinnelse. Systemet som lager kaffe i de fleste amerikanske husholdninger, gjør ikke kaffen varm nok. Du kan finne noe for å løse dette problemet Et dryppesystem som faktisk lager varm kaffe, vil være en stor forbedring og en stor selger. Når en skogbrann nærmer seg boliger, bør det være en type brannhemmer som kan pakkes rundt disse hjemene. Dette ville forhindre husene i å fange brann. Du kan starte denne oppfinnelsen ved å lete etter en lig ht vektmateriale som er brannhemmende. Her er et hint --- En babyens disponibel bleie når den fylles med vann, vil ikke brenne. Kan du tenke på en måte å lage store ark ut av dette materialet som kan brukes til å vikle et hus i vei for en brann?

Et bedre dekk til bilen din, en som ikke kan gå flatt hvis du kjører over noe, kan være nyttig. Et bedre dekk for snø og isreise vil spare liv. En ny type grep du kan sette på dekkene på samme måte som kjedene går på dekk vil det være noe å tenke på.

En enkel oppfinnelse ville være et nytt forbedret ark for en babyens barneseng. Det kan være en som er polstret og kan passe rundt en krybbe madrass som en putevar gjør for en pute. Når barnet er vått i midten av natten, kan du bare vende madrassen på den andre siden. Du har nå en tørr krybbe som er klar for babyen, etter at hun er forandret. Dette vil frelse mødre fra å skifte sengetøy midt på natten. De kan forandre det om morgenen når de er våken.

Hva med å prøve å oppfinne en kjøleskapsdørdispenser som holder og dispenser alle favorittdrinkene dine. , appelsinjuice og vann ville være de mest brukte drikkene. Du bør kunne få tilgang til dette fra utsiden av kjøleskapet uten å åpne døren hele tiden. Når du leter etter enkle oppfinnelsesideer, kan du begynne å se deg rundt hjemme for noen ting du kan forbedre. Du kan begynne å tenke på hvilke typer verktøy som vil gjøre noen av husstandsoppgaver enklere å gjøre. Når det er behov for noe, er det på tide å prøve å finne ut det. Dette er tankene som har startet mange oppfinnere på veien til suksess.