Hvordan snorkle i et skipbrudd

 

1.

Få utstyret ditt. For å snorkle riktig på et skipbrudd trenger du en maske, snorkel og finner. Avhengig av hvor sterk en svømmer du er, kan du også ta med en livvest eller personlig flotasjonsenhet. Avhengig av hvor du er, kan du også leie dette utstyret. Sjekk med en lokal dykkebutikk for utleiealternativer.

2.

Registrer deg på reisen. Skipsvrak er en populær dykking og snorkling plassering. Sjekk med turtilgjengelighet på din lokale dykkebutikk. Vanligvis vil du være med en stor gruppe på turen, og det vil også være mange andre båter på vraket.

3.

Vær oppmerksom på guiden din. Før du kommer i vannet, vil snorkelveiledningen gi deg oversikt over vraket, korte leksjoner for nybegynnere og gi deg beskjed når du skal komme tilbake til båten.

4.

Slapp av og nyt skjønnheten. Snorkling gir en fugl 's-eye-visning av vraket. Du er velkommen til å nyte vraket og dykke ned for å ta en nærmere titt.

Tips og advarsler

< li> Når du dykker ned i vannet, må du fjerne snorkelen når du kommer tilbake til overflaten. Den beste måten å gjøre dette på er å lage en 'T' lyd i snorkelen. Dette vil tømme alt vannet fra snorkle og la deg puste normalt uten å ta hodet ut av vannet.
  • Vær forsiktig når du dykker ned i vraket mens du snorkler. Du vil ikke komme ned i vraket, rive ut av pusten , og har ingen måte å komme tilbake til overflaten. Ikke gå under noen overheng eller i båten til båten, med mindre du er 100 prosent positiv at du kan gjøre det tilbake til overflaten.
  • Ikke vær redd. Havdyr er mer redd for deg enn du er av dem. Ikke gjør noe for å provosere dem.
  • Snorkling er en fin måte å bli introdusert til livet under vann. Snorkling på et skipbrudd gir en morsom og pedagogisk opplevelse for hele familien. Vraket og det omkringliggende revet er typisk hjem til noen av de vakreste fisk og koraller i havet.