Bøker på Country Store Antikviteter

  Hvis du har vært på utkikk etter en prisguide eller bøker om hvilke antikviteter du skal se etter i landsbutikker, er det noen å velge mellom. Country Store antikke bøker vil gi deg bredt spekter av varer å lete etter, samt generell informasjon om antikviteter. Du kan også finne prisinformasjon og steder hvor du kan kjøpe antikviteter.

'Country Store Antikviteter: Fra Vugger til Vaskene'

'Country Store Antikviteter: Fra Vugger til Vasketter' ble skrevet av Douglas Congdon-Martin, med bidrag fra Robert Biondi. Denne 160-siders boken ble publisert i 2007 i paperback-format av Schiffer Publishing, Ltd. Boken samler hundrevis av landsbutikk antikke gjenstander i ett volum. Boken er ferdig med bilder, priser og beskrivelser fra antikvitetsbutikker rundt om i landet.

'Great Country Store Antiques'

'Great Country Store Antiques', skrevet av Rich Bertoia, er en 160-siders bok publisert først i 2000 i paperback av Schiffer Publishing, Ltd. Boken inneholder 308 fargebilder og beskrivelser av antikvitetsbutikk i landet. Boken gir et historisk perspektiv samt prising for alle elementene som er omtalt. I tillegg til antikviteter inneholder boken informasjon om tellere, belysning og annonser som finnes i hvert landsbutikk.

'Country Store Collectibles'

'Country Store Collectibles' ble skrevet av Douglas Congdon-Martin og Robert Biondi. Det ble først publisert i 1999 av Schiffer Publishing, Ltd. i paperback format. Det er en 159-siders bok med detaljer, beskrivelser og mer enn 500 bilder av landsbutikk samleobjekter. Boken inneholder informasjon og priser om inventar, reklame, patentmedisiner, kaffemøller, fargekabinetter, samt tellere, vegger og hyller fra landsbutikker.

'Antik reklame: Country Store Signs and Products'

' Antikkannonsering: Country Store Signs and Products 'ble skrevet av Rich Bertoia. Det ble først publisert i 2001 av Schiffer Publishing, Ltd. i paperback format. 144-siders bok omhandler spesielt reklame for landsbutikker og varer og tjenester de solgte, for eksempel hermetikk, tobakksglass, spill, sigaretter, rengjøringsmidler, godteri og korsetter.

'Country Store Advertising, Medicines, And Mer '

' Country Store Advertising, medisiner og mer 'ble skrevet av Rich Bertoia. Det ble først publisert i 2001 av Schiffer Publishing, Ltd. i paperback format. 160-siders bok, med mer enn 500 detaljerte bilder, inneholder detaljert informasjon om alt fra reklame og emballasje til helbredelse og gadgets som finnes i landsbutikker. Det finnes dyptgående detaljer om legemidler, medisiner, potions og medisinske enheter som ble funnet på landsbutikker og annonseringen som ble brukt. Boken inneholder nåværende priser og verdier av slike elementer.

'Country Store Counter Glasses And Tins'

'Country Store Counter Glasses And Tins' ble skrevet av Steve Batson. Det ble først publisert i 1997 av Schiffer Publishing, Ltd. i paperback format. 160-siders bok inneholder 390 fargebilder av bokser, krukker, stativer, bokser og skjermer som holdt mat og produkter fra landets butikker på tiden. Detaljert pris og verdier er også inkludert.