Fugl livssykluser

 

Inkubasjon

Fugler begynner sitt liv i et hardt egg. En eller begge foreldrefuglene vil sitte på eggene for å holde dem varme til de lukkes.

Nestlings

Når fuglene klekker, kalles de nestlings. Nestlene har liten eller ingen egenskaper, så en forelder fortsetter å sitte på reiret i noen dager, så foreldre vil bringe dem mat slik at de kan vokse.

Fledglings

Nestlene vokser til fledglings, som begynner å mate seg selv, men fortsatt trenger foreldrene sine. deres foreldre og reiret på slutten av dette stadiet.

Rettsted

Noen fuglearter migrerer om høsten etter at de har nådd voksenalderen. Andre vil bli i samme region. Rettsskip varierer mellom forskjellige fugler og skjer under flytting for fugler som migrerer. Den begynner vanligvis sent på vinteren til tidlig på våren.

Nesting

Neste, vil paret bygge reiret. Mesteparten av tiden bygger kvinnen den. I noen arter som en krybbe, vil hannen bygge reiret for å tiltrekke seg kvinnen.

Parring

Etter at redenen er ferdig, legger parene og kvinnen egg for å starte livssyklusen igjen. Mange fugler migrerer som en del av deres livssyklus, og de fleste bygger en rede fra pinner, slam eller annet materiale. Fugler kan leve bare to eller tre år til rundt 10.