Hvordan lage brannstartere ut av tørketrommelen

 

1.

Gå til din lokale matbutikk og kjøp parafinvoks og egg i pappkartongen. Parafinvoks kommer vanligvis i en eske med fire 2x4 tommers plater.

2.

Skrape tørrfeltet til tørketrommelen for alt overflødig lint og lagre det i en pose. Siden det ikke er noen andre bruksområder for linten, lagrer jeg alt mitt i en boks over tørketrommelen.

3. Skjær hver dimple ut av papp kartong. Hvis det er en 12 egg kartong, skal du ende opp med 12 individuelle små kartong eggholdere. Disse vil bli brukt senere for å sette blandingen av voks og tørketrommel inn i.

4.

Plasser parafinvoks i en metallkanne og varm den inntil voksen er helt smeltet.

5.

Rull linten i kompakte baller så godt du kan. Prøv å gjøre dem til halvparten av et lite egg, slik at de passer pent inn i stykket papp-kartong.

6.

Dip ballene av lint i voks ved hjelp av tang og legg dem tilbake Når voksen tørker, vil jeg tørke mer voks på lintballen. Når voksen tørker, vil den feste lintet til eggekartongen, og når det lyser, vil det ha et lys av kvaliteter.

p>

Tips og advarsler

  • Varm voks kan forårsake alvorlige forbrenninger. Bruk forsiktighet og tilstrekkelig beskyttelse.
  • Har du noen gang brukt en hel boks med kamper som prøver å tette en brann. Tennere kan brenne fingrene dine og de butikkene som kjøpte brannstartere kan koste en formue. Her er en rask, enkel og rimelig måte å lage dine egne brannstartere med ting du har rundt huset.