Hvordan se Cirque du Soleil

 

Velg et Cirque du Soleil-sted

1.

Velg en av over et dusin Cirque du Soleil-forestillinger. Noen er store toppturer, andre er arena touring-show, og noen er permanente (eller residente) forestillinger.

2.

Se et stort topptur-show som kommer til en by i nærheten du. Visninger som 'Alegria', 'Quidam', 'Dralion' og 'Corteo' reiser rundt om i verden.

3.

Nyt spenningen til et arena show. Selv om musikk spiller en stor rolle i alle Cirque du Soleil-forestillinger, er det som 'Delirium' virkelig lik rockekonsert.

4.

Reise til en av Cirque du Soleil '

Gjennomgå Cirque du Soleil forestillinger etter tema

1.

Nyt Beatles klassiske musikk som er fortolket av Cirque du Soleil i 'Love' på Mirage i Las Vegas.

p> Oppdag akvatiske fortryllelse av 'O' på Bellagio i Las Vegas. Dette skuespillet er det eneste Cirque du Soleil-showet som er helt tema rundt vann.

3.

Be blendet av det østlige temaet 'Dralion.' Selv om alle Cirque du Soleil viser inntrengning fra sirkushandlinger over hele verden, viser dette showet virkelig østlig filosofi.

4.

Opplev en av Cirque du Soleils originale show i 'Alegria' eller 'Saltimbanco. '

5. Besøk Cirque du Soleils offisielle nettside for å finne detaljerte beskrivelser og bilder av alle deres nåværende show (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Vær oppmerksom på at enkelte Cirque du Soleil viser, for eksempel 'Zumanity', har voksne temaer. Dette cabaret-temaseksjonen er kanskje ikke egnet for barn.
  • Touring Cirque du Soleil viser bare opphold i en by i noen uker om gangen. Siden forestillingene vanligvis har en verdensomspennende turneringsplan, kan det være år før et bestemt show vender tilbake til ditt område.
  • Cirque du Soleil omfatter en rekke spektakulære forestillinger, hvorav noen reiser fra by til by, mens andre har faste steder. Cirque du Soleil er basert på Canada og har de siste 20 årene skapt en helt ny form for sirkus, kalt av mange som 'cirque nouveau' (nytt sirkus). Hvis du vil se Cirque du Soleil, må du først avgjøre hvilken av de viser du vil være mest interessert i å delta.