Livsyklus av en kanin

 

Eastern Cottontail Rabbit

Hanner kjemper hverandre for kvinner fra februar til september. Når dominans er etablert, vil mannen rette opp kvinnens og kompisanten. Hunnen bygger en rede på bakken fra noen av pelsen fra brystet, og hun føder opp til ni babyer. Spedbarnene blir spist etter tre uker og forlater reiret etter syv uker. Når de er tre måneder gamle, kan de begynne å reprodusere.

Swamp Kanin

Swamp kaniner kan avle på hvilken som helst del av året, men de konsentrerer oppdretten mellom februar og august, toppende mellom februar og april. Etter parring bærer kvinnen sin unge i 35 til 40 dager, føder i reir foret med gress, døde blader og hennes pels. Mørkkaniner kan avl i alderen 23 til 30 uker.

Sneskohare

Mannlige sneskoharer jager kvinner gjennom skogen, zigzagging til de fanger kvinnen. De avler fra tidlig mars til august, med hver mann som er i stand til å mate med flere kvinner per år. Babyene er født etter 36 dager i et pakket område under busker eller i fallne trær. De er avvokst på en måned gammel og vokser fullstendig på fem måneder.

Japansk Hare

Menn bokser hverandre for retten til å avle. Japanske harer raser hele året, oppdager opptil seks unge per søppel i en grunne, dekket depresjon. De parrer seg med flere partnere som begynner på våren etter at de er født.

Antelope Jackrabbit

Hanner kjemper hverandre, sitter på bakbenene og slapper hverandre med sine poter. Vinneren jager deretter en kvinne, som kanskje eller ikke kan være aggressiv. The jackrabbits kompis og separate. Hunnen bærer opptil fem babyer i seks uker. Barnaene er spist i løpet av få dager med fødsel. Kaniner er delt inn i to store familier: harer og kaniner. Kaniner bygger reir for å føde sin unge, hvor harer finner en overbygd plass for å bygge sine reir. På grunn av deres raske utvikling kan kaniner reprodusere raskt, og ha flere kull per år. Utforsk forskjellen mellom følgende fem kaninarter 'livssykluser.