Hvordan gjøre scudderteknikken

 

1.

Hold deg bak din klient og senter deg selv. Din klient bør sitte i en stol med skoene deres og sokker fjernet. Visualiser energi som blir trukket opp fra jorden gjennom ryggraden og sprer seg gjennom hele kroppen din. Når du føler den rolige strømmen av helbredende energi, fortsett til neste trinn.

2.

Pensel klientens pennelinje tre ganger lett med hendene. Spør dem om å lukke øynene deres, og så børste de tre ganger over øyelokkene sine.

3. Begynn på toppen av hodet og børst ned rundt ørene og gi en lett slæb på løftene (tre ganger). Deretter børste du fra hakenes spisse tre ganger opp i kjeven og bak ørene.

4.

Flytt til pasientens venstre side og støtte armen med låret eller en stolarm. Pensle ned skulderen tre ganger på innsiden av albuen. Deretter børste du fra albuen tre ganger til håndflaten. Masser håndflaten og fingrene i flere sekunder ved å gripe hver finger forsiktig og dra ned og bort for å fjerne overflødig energi.

5.

Fortsett scudderteknikken ved å pusse bort klientens s suprasternal hakk (liten depresjon over brystbenet og mellom de clavikulære hakkene). Borst brystbenet til midjen og over til venstre hoftefeste tre ganger.

6.

Start på hofteleddet og børste ned benet til knærne. Fortsett å børste fra kneet til den indre buen til venstre fot. Massere foten og tærne griper hver tå med fingrene lett, og slenger av hvilken som helst tilgangsenergi. < /p>

7.

Gjenta trinnene fire til seks med klientens høyre side.

8.

Be klienten om å bøye seg fremover i stolen og børste ryggen. Begynn på bunnen av ryggraden, og puss opp og utover til du når nakkeområdet. Fullfør scudderteknikken ved å lete hakk på toppen av skuldrene (trapezius muskel). Deretter børste du fra nakkens base til skuldrene.

Scudderteknikken er en energibasert intervensjon som sies å frigjøre stagnerende energi fra kroppen, og fremmer større flyt og avslapning. Prosedyren brukes i henhold til Healing Touch og er beroligende og forsiktig for både giver og mottaker. Lær denne revitaliserende teknikken ved å lese trinnene nedenfor.