Illusjoner: Hvordan male brann

 

1.

Lakk en bakgrunn som ligger bak flammene på lerretet ditt og la det tørke.

2.

Lys et lys og observere flammen. Behold den opp i hele maleriet slik at du kan bruke det som referanse når du blander farger.

3. Bruk kadmium rød, kadmiumgult medium eller lys, titanvit og koboltblå til Paletten din, som gir plass mellom fargene for blanding. Påfør også et halvgulv akrylgelmedium til paletten din.

4.

Start fra flammens opprinnelse, som ligger ved foten. Dette er den heteste delen av flammen og er vanligvis klar med en liten mengde blå. Bland en liten mengde av den blå malingen i gelmediet og mal den på lerretet, og arbeid deg ut fra flammens underlag, legg til mer hvitt, deretter gult og deretter rødt, blend når du går.

5.

Sammenlign fargene du blander med lysflammen, og legg til hvitt eller rødt for å tynne den gule etter behov. Hold en liten mengde gelmedium blandet inn, selv med de mer ugjennomsomme delene av flammen, for å beholde lysets kvalitet som glansen legger til. Hold malingen tynn og la bakgrunnsfargene vise seg litt.

6.

Legg til illusjonen av bevegelse i flammen ved å avslutte flammepunktene med penselstrøk som bølger frem og tilbake som de blander seg mot bakgrunnen. Ta med noen gnister ved å legge til små punkter med lyse oransje (rød og gul blandet uten hvitt, men med litt gelmedium) over flammen.

Dip en frisk pensel i gelmediet --- uten farger --- og bruk dette til å blande flammens ytre kanter. Du vil kanskje legge til en liten bit av din primære bakgrunnsfarve til mediet for å sløre bakgrunnen litt i etterligning av forvrengningen som varmen fra brann gir.

Tips og advarsler

< / p>
  • Ved bruk av airbrush, erstatter erstatning for å oppnå en fin spray i stedet for å bruke et gelmedium.
  • Maleri realistisk brann kan legge til flare til designene dine og tillate deg å skape forbløffende effekter. Mens de fleste tenker på flammer som oransje, rød og gul, er nøkkelen til å male realistiske flammer i å forstå de andre farger som finnes i forskjellige typer brann og fange egenskapene til lys og bevegelse som gjør flammen så dynamiske. Mens akrylmaling er mest brukt i dag, kan oljemaling og emalje også brukes til å lage flammeutseende ved hjelp av lignende trinn.