Hvordan lage en Vegan Cheeseburger

 

1.

Skriv ut følgende dagligvareliste: sesamide hamburgerboller, veganske patties, vegan cheddarost, tomater, løk, salat, pickles, ketchup, sennep, vegetabilsk olje og grillsaus. Bestem hvor mange cheeseburgers du vil lage.

2. Gå til et supermarked eller helsekostbutikk. Du er mindre sannsynlig å finne veganske produkter i dagligvarebutikker eller nærbutikker, men du kan prøve. Kjøp elementene som er oppført i trinn 1. Denne oppskriften er ikke avhengig av eksakte mengder. Bruk dommen din til å kjøpe de riktige mengdene.

3.

Forbered grønnsakene. Vask dem først. Skjær tomat og løk. Chop eller makulere salat. Hold dem i separate beholdere.

4.

Kok burgere. Påfør en film av vegetabilsk olje på grillen for å unngå å stikke. Du kan bruke en ovngrill, men en kullgrill er foretrukket. Kok pattiene i ikke mer enn 10 minutter. Selv om de kommer tilberedt, må du grille dem for smak. Legg til en halv teskje grillsås på hver patty før du smiler den slik at den kan absorbere ekstra smak. Legg et stykke ost per patty, ett minutt før du fjerner det fra grillen. Rist brønnene til en brun på grillen.

5.

Stakk vegans cheeseburger fra bunnen av. Sett bunnen på en tallerken. Legg til en teskje sennep. Sett pattyen på toppen. Legg til en teskje ketchup. Legg til en tomatskive. Sett pickles. Legg løk og salat. Lukk det ved å legge til toppen bolle. Trykk forsiktig opp fra toppen slik at den forblir intakt.

6.

Server oppskriften og nyt. Det er å foretrekke at du serverer dem med litt salat og pommes frites. Du kan lage salaten fra venstre over grønnsaker og med salatdressing.

Tips og advarsler

  • Selv om veggie hamburgerpatties vanligvis er soyabønnebaserte, Du kan finne de som er laget av linser, tofu, hamp og andre baser.
  • Ikke kutt eller brenn deg selv hvis du er uerfaren med kjøkken.
  • Fordelene med soyaprodukter er under diskusjon siden mange kilder genetisk modifiserer sin avling.
  • En cheeseburger er et viktig element i bakgårdsgrillen. Det er mulig å lage en cheeseburger oppskrift uten animalske produkter. Passer for veganer, hamburgerpatties og ost som vanligvis er laget av soyabønner, er enkle å finne. De er en kilde til lavt fettprotein med lave nivåer av mettet fett og kolesterol. Fordi vegansk matindustrien har utviklet seg, smaker de like godt som den virkelige ting.