Hvor mange dager tar det å gå til Saturn?

 

Forberedelse for reisen din

Før du drar til Saturn, vil det være en god ide å få en satellitt rutetabell. Du kan laste ned en på NASAs nettside. Hvorfor trenger du en? Vel, fordi med så mange måner som Saturn har, og alle de som ikke har blitt bekreftet ennå, kan navigering Saturns himmel være vanskelig.

Noe annet du trenger

Du vil også Ønsker du et par ultrafiolette bildebriller, fordi med alle de ispartiklene som er fanget i Saturns ringer, er dets auroraskjerm fabelaktig, og det endres hver time.

Reisetid til Saturn

Å reise til Saturn så fort som vi vet hvordan akkurat nå og i romfartøyene vi har tilgjengelig for oss akkurat nå, vil det ta ca 899 dager. Det er lik 29,4 jordmåneder. Du bør også vite at ett Saturnian år er lik 29,5 jordår. Og hvis du vil ringe hjem mens du besøker Saturn, er det et tidsforsink på 159,4 minutter; det er omtrent to timer.

Avstand fra solen

Avstanden fra solen varierer fra 941.070.000 miles på sitt ytterste punkt til ca 840.440.000 miles på sitt nærmeste. Det tar omtrent 10 759 jordadager, eller ca 29 -1/2 Jordår, å gå rundt solen.

Når du kommer

Som med alle de gasformede planetene, har Saturn ikke en overflate til å lande på. Så du må bare fortsette å bane rundt den. Overflaten er laget av helium og hydrogen, akkurat som atmosfæren. Og når du ankommer, pass på de beryktede Saturnian-stormvindene. Ved ekvatoren kan de nå over 932 miles per time. Saturns atmosfære består hovedsakelig av hydrogen og helium. Det er den sjette planet fra Solen og den nest største planet i vårt solsystem. Saturn har syv tynne, flate ringer rundt den, som består av mange smale ringetoner. Ringlets består av ispartikler som beveger seg rundt den. Disse ringene gjør Saturn til en av de vakreste gjenstandene i solsystemet.