Hvordan å modellere for Pin-Up-bilder

 

1.

Lytt til fotografen. Det er det hun er der for. Fotografen vil lede modellen til bare de rette posene for gode resultater.

2.

Slapp av under skytingen, og kom deg inn i tankegangen til en pin-up. Bekymringsfri og selvsikker er et par kvaliteter 1940-tallet som er utstrålet.

3.

Hold deg i lyset, og vær på mark når skytingen begynner. Overflødig bevegelse er rynket på og gjør det vanskelig å sette opp et pin-up-skudd.

4.

Vær kreativ når det er mulig. Ofte vil fotografen tillate at modellen bruker sine egne poser. Være åpen for nye kommandoer eller retning også.

5.

Vet hvor grensene skal trekkes. Hvis modellen er ubehagelig som poserer naken til opptatt skudd, bør du vurdere å posere med rekvisitter som kan dekke følsomme områder for en forlokkende og rettslig pose.

Tips og advarsler

  • Props har vært en stift av pin-up modellering siden starten. Kattunger, strandballer og morsomme kostymer er store investeringer.
  • Hold en sunn respekt for fotografen. Han er der for å få modellen til å se henne best. Husk at fotografen ikke vil ha forferdelige bilder mer enn modellen gjør.
  • Vær forsiktig i studio. Lysene kan være varme, og rekvisitter kan noen ganger være vanskelig å håndtere.
  • Modellering for pin-up-bilder kan være veldig morsomt og gi et lekende innblikk i tankene til en pin-up-modell. Pin-up-modeller ble kjent under andre verdenskrig og har vært inspirasjon til millioner av mennesker siden. Posisjon for disse bildene tar bare en liten teknikk.