Hvordan besøke Louvre Museum

 

1.

Forskning museets kunst før du besøker. Å vite kunsthistorien bidrar til å berike opplevelsen av å se den, så gjør leksene dine tidligere.

2.

Bestem hvilken del av Louvre du er mest interessert i. Museet huser alt fra egyptisk og mesopotamsk kunst til fransk og tysk impressionisme.

3.

Besøk høydepunktene til museet først, slik at du kan ha tid til å utforske de andre rekkeviddeene til korridorer. Den mest berømte av Louvre kunst ligger i Sully-vingen. I sentrum av Sully er greats som Winged Victory og Mona Lisa.

Oppnå en museumsguide fra resepsjonen. De kan kjøpes for så lite som 8 euro, samt lydguider til museet som følger med visse utstillinger.

Planlegg din rute i museet slik at du berører noen av de beste høydepunktene i hver utstilling. Start med første etasje, Richelieu-gulvet, som inneholder skulptur. Fortsett deretter til 1. etasje i Sully som inneholder egyptisk, etruskisk, Midtøsten og Gresk og romersk antikviteter. Sullyfløyen omfatter også maleri og middelalderkunst.

Tips og advarsler

  • Prøv å planlegge turen til Louvre om to dager Det er nesten umulig å se alt på en dag, så sørg for at du planlegger mye tid å besøke. Hvis du ikke kan gå om to dager, kan du bare besøke de utstillingene som du finner interessant.
  • Gå tidlig i om morgenen eller noen timer før lukking, da dette er den beste tiden for å unngå linjer. En linje på Louvre kan være så lang som en time hvis du går på toppturer.
  • Hvis du besøker Paris og planlegger å være der i noen dager, kan du kjøpe et museumspass. Det gir deg tilgang til mange av Paris 'museer til rabatterte kostnader og fordelene ved å omgå linjer.
  • Noen deler av Louvre tillater ikke noen form for fotografering. Ikke planlegg å ta bilder i det hele tatt Disse områdene, men mange områder tillater ikke-blitsfotografering.
  • Ikke kjør rundt mye bagasje mens du besøker museet, siden det er noen ganger veldig varmt og overfylt. Å bære ekstra ryggsekker og vesker kan føre til tyveri eller en ubehagelig opplevelse.
  • Louvre-museet er kanskje det mest berømte kunstmuseet i verden. Det spredte palasset har mange korridorer med vegger og vegger av uvurderlig kunst og skulptur. Å besøke museet kan være skremmende i beste fall på grunn av den store størrelsen på slottet. Følg disse få trinnene for å gjøre ditt besøk til Louvre-museet et sømløst og minneverdig arrangement.